Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Sexica Němcová: Z čierneho topu jej utiekla bradavka!

Petra Němcová Zobraziť galériu (9)
Petra Němcová

PRAHA - Zľahla sa po nej zem! Fanúšikovia Petry Němcovej (30) sa už dlhšiu dobu pýtali, kam sa topmodelka stratila. No teraz je späť! Krásna, ako nikdy predtým, nafotila sériu šteklivých fotografii, nad ktorými neostanú ani jedny pánske ústa zatvorené.

Nádherné plážové fotky plné mora, piesku a Petry veľmi rýchlo obehli celý svet. Zo svojho povestného sexepílu nestratila ani kúsok. Opálená pokožka, dlhé vlasy, zmyselný pohľad a telo čo by stálo za hriech. Z týchto fotografií sa zrak odtŕha len veľmi ťažko. A to nie je ani zďaleka všetko. Na novšej, interiérovej sérii sa zmenila na zmyselnú intelektuálku. Celá v čiernom pózuje s otvorenou knihou a pritom ukázala aj niečo navyše - z výstrihu jej vykukla bradavka. Neprajníci okamžite začali uvažovať, že obdobie počas ktorého sa neukazovala na verejnosti, využila na skrášľovacie operácie. Nie je nijakým tajomstvom, že Petra podstúpila nejaký ten zákrok, nikdy však verejne žiadny nepriznala.

Sexica Němcová: Z čierneho
Zobraziť galériu (9)

V súčasnosti sa dlhonohá kráska venuje najmä charite, má svoju vlastnú nadáciu Happy Hearts, ktorá pomáha obetiam po cunami, pravidelne navštevuje Peru, kde pomáha v oblasti lepšieho vzdelávania a venuje sa aj menším akciám po svete či v rodných Čechách. Jej srdce zamestnáva nová láska - miliardár z Dubaja Bader Jafara to s kráskou údajne myslí naozaj vážne. Všetko si užíva absolútne naplno, je šťastná a sexi ako nikdy predtým. Hádam sa môžeme tešiť na viac fotografií a pikošiek z jej života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu