Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Svalnatá Serena Williams: Takto ju často určite nevidíte - je úplne nahá!

Nahá Serena Williams Zobraziť galériu (5)
Nahá Serena Williams

LOS ANGELES - Tomu sa hovorí skutočné eso! Americká tenistka, známa svojou robustnejšou postavou, konečne odhodila zábrany a fanúšikom ukázala, že aj ona dokáže byť neuveriteľne ženská. Vychutnajte si sexi Serenu Williams (28) bez jediného kúska oblečenia!

Sebavedomá, prekypujúca energiou a plná radosti zo života. Presne tak pôsobí čokoládová športovkyňa, ktorá sa rozhodla obnažiť svoje krivky na obálke publikácie Body Issue amerického magazínu ESPN. Vďaka strategickej póze však nejde o vulgárnu erotiku, ale o veľmi vkusný portrét. Serena má totiž zakryté všetky intímne partie - čitateľa sa snaží zaujať "len" svojou naolejovanou pokožkou a žiarivo bielym úsmevom.

Hoci športová hviezda vyzerá absolútne vyrovnane a na kurtoch žne jeden úspech za druhým, pri pohľade do zrkadla aj ona občas zápasí s typickými ženskými myšlienkami: "Myslím, že moje stehná sú príliš veľké. A tiež moje ruky - myslím, že sú priveľmi svalnaté, príliš hrubé." Zároveň si však uvedomuje, že so svojou profesiou nemôže byť štíhla ako manekýnka. Všetkým ženám preto odkazuje, že vždy môžu byť krásne z oboch strán, zvonka aj zvnútra. A to bez ohľadu na to, akú konfekčnú veľkosť práve nosia.

Svalnatá Serena Williams: Takto
Zobraziť galériu (5)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu