Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Jacksonova sestra La Toya: Vychudnutá na kosť, no s mega prsiami!

La Toya Jackson Zobraziť galériu (5)
La Toya Jackson

LONDÝN - Stráca sa rodine pred očami! Hoci staršia sestra nedávno zosnulého Michaela Jacksona (†50) nikdy nepatrila medzi bacuľky, v poslednom období výrazne schudla a jej vyziabnuté telo začína pripomínať postavu anorektičky. Vo výstrihu však La Toya (54) nosí poriadne štedrú nádielku!

Tvár poznačená množstvom plastických operácií, osí pás, tenké nohy a poprsie nadštandardných rozmerov - presne to zostalo americkej speváčke po náhlej smrti milovaného brata. Práve táto bolestná strata je zrejme zodpovedná za jej viditeľný úbytok na hmotnosti. Ten navyše zvýrazňuje čierna farba oblečenia, ktorú La Toya na znak úcty voči Kráľovi popu plánuje nosiť celý jeden rok.

Hudobná hviezda šokovala svojimi extrémne štíhlymi krivkami v britskej metropole na utorňajšej premiére snímky Imaginarium Dr. Parnassa. Úsmevy na všetky strany rozdávala v priliehavých čiernych šatách s vyzývavým šnurovaním na boku. V týchto partiách La Toya ukázala pokožku, vďaka čomu bolo všetkým hosťom okamžite jasné, že jej spodná bielizeň zostala doma.

Viac ako chýbajúcou súpravičkou spodnej vrstvy oblečenia však speváčka priťahovala pozornosť svojimi prednosťami natrieskanými v obtiahnutej róbe. V porovnaní s jej útlou postavou totiž pôsobili veľmi neprirodzene a mnohí si dokonca kládli otázku, či La Toya na staré kolená nepodľahla pokušeniu vyzerať ako svojho času prsnatá a vychudnutá Victoria Beckham.

Jacksonova sestra La Toya:
Zobraziť galériu (5)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu