Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Česká Macy Gray nezvládla hotnotenie poroty: Zrútila sa!

Speváčka Adriana Kopecká sa neubránila slzám. Zobraziť galériu (7)
Speváčka Adriana Kopecká sa neubránila slzám.

BRATISLAVA – Uslzená šou! Vo včerajšom semifinálovom kole Česko Slovenskej SuperStar sa rozplakali dve súťažiace. Slzám sa neubránili pätnásťročná Monika Bagárová (15) a Adriana Kopecká (21). Treba však podotknúť, že každá z iného dôvodu.

Nezvládla kritiku. Česká Macy Gray – Adiana Kopecká si vypočula po svojom speváckom výkone od porotcov poriadnu spŕšku kritiky. Všetci štyria odborníci sa zhodli, že jej výkon bol veľmi zlý. „Napriek tomu, že si moja obľúbenkyňa, nemáš hlas. Sorry,“ zneli slová Dary Rolins na jej adresu.

Situáciu sa snažila zachraňovať Adela Banášová, ktorá ju za odspievanie skladby Beautiful od Christiny Aguilery pochválila. „Zase plačem,“ zmohla sa na krátke vyjadrenie Adriana, na ktorej bolo vidno obrovské sklamanie. Zatiaľ čo situáciu pred televíznymi kamerami ešte zvládala, potom, ako vyšla za ostatnými dievčatami, sa už úplne rozplakala. „Bolo toho už veľa. Myslela som si, že som si to nacvičila dobre, ale oni si vždy niečo nájdu. Určite sa im nepáči môj hlas a ani štýl,“ povedala pre topky.sk Adriana po prenose na adresu poroty. „Každý má svoj názor a ja ho samozrejme nikomu neberiem. Nie som až taká sklamaná z toho, čo som ukázala. Žiaľ, niekomu sa to nepáčilo. Uvidíme na ľuďoch,“ dúfa v podporu esemeskujúcich divákov Adriana.

Česká Macy Gray však nebola jediná súťažiaca, ktorá sa počas včerajšieho semifinálového kola neubránila slzám. Plakala aj pätnásťročná Monika Bagárová. Tú po odspievaní skladby nedojalo iba pozitívne hodnotenie poroty, ale aj fakt, že jej sestrička nemohla prísť na prenos kvôli tomu, že mala zdravotné problémy. „Plakala som hlavne kvôli nej. Strašne ma to dostalo, že tam nemohla byť. Zavážilo však aj hodnotenie poroty. Vôbec som to nečakala,“ povedala topkám Monika, ktorá dodala, že so sestrou má veľmi blízky vzťah.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu