Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Známe krásky odhalili tajomstvá vzrušujúceho sexu: Samé zvrhlosti!

Mariah Carey a Scarlett Johansson Zobraziť galériu (20)
Mariah Carey a Scarlett Johansson

LOS ANGELES - Čím krajšia tvár a vzrušujúcejšie krivky, tým väčší sexuálny apetít! Krásavice zo strieborného plátna a svetovej hudobnej scény prezradili, čo všetko ich v posteli rajcuje a ako podľa nich vyzerá ideálny sex. Verte, či neverte, nie sú to žiadne puritánky... Ale poriadne zvrhlé sexuálne divošky!

Známe krásky odhalili tajomstvá
Zobraziť galériu (20)
Čokoládová speváčka Janet Jackson (43) vďaka zrelému veku svoje telo dokonale pozná a rada si dopraje potešenie v podobe luxusných pomôcok. Hudobná hviezda zbožňuje nakupovanie sexuálnych hračiek, a to dokonca aj v prípade, že so sebou vláči bandu ochrankárov. Janet samu seba považuje za hotovú expertku a pikantné novinky často vyberá aj pre svoje kamarátky: "Zvyknem dievčatám dávať kopec vecičiek, ako sú vibrátory s rôznymi vylepšeniami, pretože keď ste na cestách, tento druh hračiek jednoducho potrebujete."
Známe krásky odhalili tajomstvá
Zobraziť galériu (20)
Zúfalá manželka Eva Longoria (34) sa pomôckam v posteli takisto nebráni, no najradšej ich má v úlohe sexuálnej otrokyne. V jej najvzrušujúcejších predstavách figuruje ako nežná kráska pripútaná dominantným milencom: "Nie som proti tomu, aby som bola zviazaná hodvábnym šálom. Mám rada mužov, ktorí preberú iniciatívu. Byť submisívnou je veľmi sexi."
Známe krásky odhalili tajomstvá
Zobraziť galériu (20)
Krásna herečka Jessica Alba (28) podporuje absolútnu slobodu v sexuálnom živote s dôrazom na ženské pohlavie. Podľa nej by totiž ženy nemali byť odsudzované za to, že si sex vychutnávajú - hoci aj promiskuitne! "Nemyslím si, že dievča je fľandrou, ak si užíva sex," povedala Jessica na túto tému ešte v minulom roku. "Neholdujem sexu na jednu noc, ale nesúdim ženy, ktoré to praktizujú. Muži to predsa robia stále."
Známe krásky odhalili tajomstvá
Zobraziť galériu (20)
Ďalšia sexica z hollywoodskeho sveta, Eva Mendes (35), sa takisto nebráni častému striedaniu partnerov a za sexom je dokonca ochotná i cestovať. Prvenstvo, ktoré jej už zrejme žiadna celebrita nevezme, drží v sexovaní naprieč celou Amerikou: "Mala som sex vo všetkých päťdesiatich štátoch. Veľa z toho sa udialo na výletoch, keď som bola mladšia. Možno to bolo tým čistým vzduchom."
Známe krásky odhalili tajomstvá
Zobraziť galériu (20)
K téme sexuálnych vzťahov sa vyjadrila aj herečka Scarlett Johansson (24), ktorá v médiách najčastejšie rieši problematiku svojho príťažlivého vzhľadu: "Som liberálna a so svojou sexualitou som spokojná. Nemyslím si však, že monogamia je pre ľudské bytosti prirodzeným inštinktom. Na druhej strane, ja by som nikdy nechcela byť v otvorenom vzťahu."
Známe krásky odhalili tajomstvá
Zobraziť galériu (20)
Medzi slávnymi kráskami sa však rozhodne nájdu aj ženy, ktoré sex nekladú na prvé miesto a najväčší význam ešte stále pripisujú ľudským citom. Napríklad speváčka Mariah Carey (39) zostala verná kresťanským tradíciám a so svojím súčasným manželom Nickom Cannonom mala sex až po svadbe: "Nie, že by sme medzi sebou nemali žiadne intímnosti... Len sme ich pred svadbou nedotiahli do konca."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu