Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Naomi, kde si nechala nohavičky? Veď ti vidno celý rozkrok!

Naomi Campbell Zobraziť galériu (5)
Naomi Campbell

ST TROPEZ - Na Francúzskej riviére sa to túto letnú sezónu hemží nie len celebritami zvučných mien, ale aj poriadnymi škandálmi. Svojou pikantnou troškou naposledy prispela čokoládová modelka Naomi Campbell (39) - tá to roztočila tancom, s alkoholom a bez bielizne!

Pobrežie vo Francúzsku svojimi úletmi už tento rok obohatil vitálny deduško Jack Nicholson, ktorý divokými pohybmi na parkete vyzvŕtal mladú tanečnicu, vo vlnách si zašantil s pripálenou cigaretou a od únavy zaspal pod stromom na parkovisku. Zahanbiť sa však nenechali ani spriaznené duše Lily Allen a Kate Moss - modelka už tradične vystavila svetu svoje obnažené poprsie a s kamoškou-speváčkou si neskôr na jachte zafajčila trávu.

Nečakane rušnú atmosféru v pondelok večer zažili aj návštevníci nočného klubu VIP Room, do ktorého zavítala niekdajšia hviezda prehliadkových mól. Hoci Naomi budúci rok oslávi okrúhlu štyridsiatku, v čiernych minišatách vyzerala absolútne fantasticky a svoju vynikajúcu formu predvádzala sexi tancom. Podgurážená alkoholom však postupne strácala nielen zábrany, ale aj triezvy úsudok - pretŕčaním sa pri priehľadom zábradlí balkóna dala totiž priestor majiteľom fotoaparátov, ktorí si odniesli šťavnatý suvenír. Oholený rozkrok najznámejšej černošskej modelky v stánku s pohľadnicami nezoženiete!

Naomi, kde si nechala
Zobraziť galériu (5)

Naomi, kde si nechala
Zobraziť galériu (5)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu