Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Britney, v tých bikinách si na zožratie! Ale... neškvŕka ti v bruchu?

Brittney Spears Zobraziť galériu (11)
Brittney Spears

LOS ANGELES - Britney Spears (27) a jej hmotnostná krivka, ktorá celý život pripomína divokú horskú dráhu, sa konečne tešia zo svojho minima. Popová princezná opäť schudla a výsledok predviedla v bikinách - navonok sexbomba pri bazéne, vo vnútri vyhladovaná fúria!

Britney má za sebou slnečný víkend pri bazénoch hotela Ritz Carlton, v ktorom zrejme využíva poslednú možnosť na načerpanie fyzických síl pred ďalším putovaním po svete. Už vo štvrtok sa so svojou cirkusantskou šou predstaví v Kanade a tohtoročné turné by mala zavŕšiť počas novembra v Austrálii. Ako ukazujú najnovšie zábery, speváčkina figúra je konečne vo forme a jej poskokovia môžu oprášiť vyzývavú kostýmovú výbavu.

Hudobná hviezda neuveriteľnú pozornosť upútala už v sobotu, kedy sa kúpala a opaľovala v krikľavo ružových bikinách. Štíhle krivky a bronzová pokožka z nej urobili takú sexicu, že bodyguardi údajne odvracali zrak, aby ich nerozptyľovala pri práci. Podobnou zaťažkávajúcou skúškou však strážcovia speváčkinho súkromia museli prejsť aj o deň neskôr - Britney sa nahodila do zelených plaviek, pričom jej zo spodného dielu opäť vyliezalo provokatívne tetovanie.

Za fascinujúcou premenou tejto mamičky stojí diéta donáškovej služby Sunfare, ktorá má svoje veľké fanúšičky aj medzi takými hviezdami, ako sú Eva Longoria Parker, Marcia Cross, či Khloe Kardashian. Zázračný program pozostáva z troch hlavných jedál a dvoch malých porcií, no podľa Britninho dlhoročného priateľa to s energiou nepreháňa: "Keď Britney dodržuje diétu Sunfare, prijíma približne 1100 až 1200 kalórii denne."

Keďže speváčka dokázala za štyri týždne schudnúť až deväť kilogramov, neovládateľný záchvat pažravosti je v jej prípade zrejme len otázkou času. Cítite vo vzduchu ten blížiaci sa jo-jo efekt?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu