Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jennifer Aniston s doteraz najsexi postavou: Vydrela si ju uprostred noci!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (9)
Jennifer Aniston

LOS ANGELES - Tomu sa hovorí obeta! Hollywoodska kráska Jennifer Aniston (40) v týchto dňoch údajne prekypuje sexepílom a jej telo sa raduje zo životnej formy. Nebolo to však zadarmo - v duchu hesla "pre krásu sa musí trpieť" sa herečka zvykne potiť už o tretej ráno!

Jennifer sa v týchto dňoch venuje nakrúcaniu romantickej komédie The Bounty, kvôli ktorému si naordinovala doslova generálku organizmu. V túžbe mať konečne poriadnu kondíciu a vyzerať lepšie ako kedykoľvek predtým si aj napriek nabitému programu vždy nájde čas na cvičenie. Keď to inak nevyjde, spánok ide bokom - plavovláska páli kalórie ešte pred prvým zakikiríkaním kohúta!

"Natáčanie častokrát začína skoro. Jennifer musí vstávať o tretej, aby si zacvičila dve hodiny vo fitnescentre a bola na pľaci o piatej. Stvárňuje 35-ročnú ženu, takže si uvedomuje, že nemôže vyzerať na 40," prezradil jej blízky známy. Ten zároveň dodal, že u atraktívnej štyridsiatničky nejde o jednorazový vrtoch: "Zakaždým, keď jej ponúknu úlohu matky, odmietne ju - chce hrať mladé postavy."

Jenniferin nový skrášľujúci program však nepozostáva len z tvrdej driny pod dohľadom trénera. Dozerá na ňu aj osobná inštruktorka jogy, Mandy Ingber, ktorá kvôli pravidelnému stretnutiu v súkromí neváha za ňou priletieť z Los Angeles aj do New Yorku. Hoci to vraj nebolo jednoduché, dokázala takto skombinovať cvičenie na úbytok hmotnosti aj uvoľňovacie prvky.

Hoci pre herečku je akiste najväčším zadosťučinením nový vnútorný pocit, výsledok jej úsilia známi opisujú iba v superlatívoch. Dúfame preto, že slovami chvály pri najbližšej príležitosti nebudeme musieť šetriť ani my. Jennifer, snáď nás nebudeš držať v napätí až do premiéry!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu