Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mendrejová vs. Lutovská: Vieme, ktorá Miss je sebecká!

Denisa Mendrejová a Iveta Lutovská. Zobraziť galériu (16)
Denisa Mendrejová a Iveta Lutovská.

BAHAMY – Miss Universe Denisa Mendrejová (23) sa počas prípravy na svetové finále skamarátila s Češkou Ivetou Lutovskou (26). Médiá našich susedov ale tvrdo favorizujú svoju kandidátku aj na úkor našej Denisy. Podľa oficiálneho videa však Iveta myslí len na seba a na nikoho iného. A to by sa porotcom páčiť nemuselo!

Podľa oficiálnej stránky súťaže Miss Universe by Lutovská naozaj mohla mať väčšie šance, než Denisa Mendrejová. Zaregistrovaní používatelia totiž môžu na stránke hlasovať za svoje favoritky a Iveta sa drží trochu vyššie. V čase písania nášho článku bola Lutovská na devätnástom mieste a Mendrejová na tridsiatej šiestej priečke.

Oficiálna porota však bude 23. augusta hodnotiť dievčatá komplexnejšie. Podstatné bude ich vystupovanie a hlavne to, čo vypustia z úst. A v tomto smere Denisa vyhráva! Aspoň podľa videa na oficiálnej stránke.

Slovenská aj česká Miss sa priznali, že najväčší strach majú práve z interview. Otázku o svojich želaniach však lepšie zodpovedala Mendrejová. „Moje prvé želanie smeruje k rodine a priateľom, aby boli zdraví a šťastní. A pre ostatných na svete by som si želala, aby mali takú rodinu, ako mám ja, čo ma vo všetkom podporuje, a aby mali dostatok zdravia, lebo to je to, čo sa za peniaze nedá kúpiť,“ povedala Denisa.

Iveta Lutovská chcela byť skromnejšia a na začiatku povedala, že má len jedno želanie. To však smerovalo výhradne k jej osobe a za ním nasledoval rad ďalších skrytých prianí. „Mám iba jedno želanie – šťastie. Keď mám šťastie, mám všetko, čo potrebujem – mám zdravie, peniaze, dobrú prácu, dobrého manžela, dobrých priateľov,“ vymenovala Iveta. Čo myslíte? Chce svet takúto Miss Universe?

 

Sledujte TopkyTV: Vizitka Ivety Lutovskej na Miss Universe.

 

Sledujte TopkyTV: Takto na otázky odpovedala Denisa Mendrejová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu