Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mendrejová na Miss Universe: Toto telo musí uspieť!

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (3)
Denisa Mendrejová

BRATISLAVA – Sexi krivky! Víťazka slovenskej verzie Miss Universe Denisa Mendrejová (23) v týchto dňoch reprezentuje Slovensko na medzinárodnej súťaži krásy na Bahamách. Ako vidno na našich záberoch, jej telo má vysoké ambície na úspech aj na svetovej úrovni.

Denisa Mendrejová ešte krátko pred odchodom na Bahamy nafotila sériu pikantných letných záberov pre nový internetový lifestylový magazín s názvom FEMINITY. Ako vidno na záberoch, zvodná blondínka si fotenie užívala, bola prirodzená a každé cvaknutie spúšte na aparáte jej dodávalo viac sebavedomia.

A práve toto všetko sa bude snažiť predviesť 23. augusta, kedy sa bude voliť najkrajšia žena tejto planéty. Ako tvrdí riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová, Denisa má všetky predpoklady na úspech. A verí, že sa Mendrejová dostane minimálne medzi top pätnástku.

„Je absolútnou profesionálkou. A aj to zvyšuje jej šance na úspech,“ nešetrí slovami chvály Lakatošová. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to so slovenským želiezkom v ohni na exotickom ostrove dopadne. Pozitívnym signálom však môže byť fakt, že sa Denisa na Bahamách rýchlo udomácnila. Ba čo viac, stala sa vyhľadávaným objektom prítomných fotografov.

Pozrite si viac Denisiných sexi záberov a aj Video z pikantného fotenia. Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu