Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Deň otvorených dverí Markízy: Tlačenica a upotené celebrity!

DOD prilákal do Záhorskej Bystrice davy ľudí. Zobraziť galériu (30)
DOD prilákal do Záhorskej Bystrice davy ľudí.

BRATISLAVA - Televízia Markíza dnes otvorila svoje brány a spolu so svojimi priaznivcami úspešne oslávila trináste výročie vysielania. Do Záhorskej Bystrice prišlo približne 37 tisíc ľudí z celého Slovenska.

Priaznivcov televízie neodradilo od účasti ani horúce počasie. Na pražiacom slnku si vystáli dlhé rady iba preto, aby sa mohli pozrieť do štúdií televízie alebo sa stretli so svojou obľúbenou osobnosťou.

Deň otvorených dverí sa ani tento rok nezaobišiel bez tradičnej autogramiády moderátorov a redaktorov TV Markíza či obľúbených hercov Ordinácie v ružovej záhrade. Tí to v dusnom počasí tiež nemali jednoduché, pretože v stanoch, kde rozdávali podpisy, bolo poriadne dusno. Zapotili sa teda aj oni. Schladiť sa chodili do klimatizovaných priestorov v budove televízie.

"Veľmi si cením, že každoročne prichádza toľko ľudí z celého Slovenska, aby sa s nami stretli," povedala topkám moderátorka markizáckeho spravodajstva Martina Šimkovičová, ktorá ochotne rozdávala podpisy svojim fanúšikom a fotila sa s nimi.

Hoci ťažiskový projekt jesene - Česko Slovenská SuperStar štartuje až v septembri, priaznivci televízie Markíza sa mohli s jej moderátormi Adelou Banášovou a Leošom Marešom zoznámiť už dnes na DOD. Okrem nich nechýbali v Záhorskej Bystrici ani účinkujúci Let´s Dance 3, ktorí ochotne učili záujemcov rôzne tanečné kroky. Juraj Mokrý a Peter Modrovský predviedli legendárny moonwalking.

Lákadlom však neboli iba známe tváre z televíznej obrazovky, ale aj pestrý program. Na pódiu vystúpili hudobné skupiny No name, Gladiátor, Tublatanka, Cigánski diabli a Vaneska, Starmania, Kochanski, ako aj známi slovenskí a českí umelci. Medzi nimi nechýbala Dara Rolins, Iveta Bartošová, Robo Grigorov, Janek Ledecký, Peter Nagy a takisto aj finalisti SuperStar.

Oslava v Záhorskej Bystrici bola tento rok výnimočná aj vďaka pokusu o zápis do Guinessovej knihy rekordov v hromadnej hiphopovej choreografii, o ktorý sa pokúsili tanečníci z Laci Strike Academy spolu s návštevníkmi DOD. Výsledkom bolo 2552 tancujúcich ľudí, čo predstavuje slovenský rekord. To, či sa dostane aj do Guinessovej knihy rekordov, bude známe približne o štyri mesiace.


Fotografie z DOD si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

 

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na Dni otvorených dverí Markízy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu