Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Parišková neveru toleruje: Za jedno pošmyknutie nevyhodím otca mojich detí z domu!

Aneta Dočekalová Parišková Zobraziť galériu (5)
Aneta Dočekalová Parišková

BRATISLAVA – Je ochotná odpúšťať! Jojkárska moderátorka Aneta Dočekalová Parišková (32) priznala, že by sa zrejme dokázala povzniesť nad neveru! Pre topky.sk prezradila aj to, aký vzťah jej vyhovuje a čo od svojho partnera očakáva.

Sympatická jojkárska plavovláska Aneta Dočekalová Parišková, ktorá na jar tohto roku podala žiadosť o rozvod, nám nedávno prezradila, ako vníma žiarlivosť a neveru. I to, ako by tieto nepríjemné veci riešila ona vo svojom súkromí.

„Mne je vždy smutno, keď vidím, na čom padajú vzťahy,“ tvrdila na úvod Aneta a pokračovala: „Na túto tému môžem hovoriť len teoreticky. Myslím si, že keď sa majú dvaja ľudia radi a chcú spolu žiť, je normálne nemať potrebu hľadať to inde,“ povedala Parišková. Ako ďalej prezradila, zrejme by nepatrila medzi ľudí, ktorí by neveru riešili radikálnym spôsobom.

„Keď som uvažovala, čo by som v takom prípade urobila ja, či by som buchla dverami alebo vyhodila batožinu na ulicu, tak naozaj neviem. Ale možno je to vekom. Je to iné, keď mám dieťa. A keby som kvôli jednorazovému pošmyknutiu mala vyhnať otca mojich detí, neviem... Závisí to zrejme od situácie,“ priznala moderátorka, ktorá by tak partnerovi zrejme neveru kvôli deťom a zachovaniu rodiny odpustila.

Topky.sk sa jej spýtali, či by chcela vedieť o tom, že ju partner podviedol. „Neviem, či by som to chcela vedieť. Neviem, čo by som si o tých ´dobrých dušičkách´ pomyslela. Uvažovala by som, či mi nechcú partnera uchmatnúť,“ s úsmevom priznala plavovláska, ktorá netajila ani to, že na ňu občas žiarlili aj jej partneri. „Ale áno. No ja som človek, ktorý potrebuje priestor na dýchanie. Chorobná žiarlivosť človeka dusí a vedie až psychoteroru,“ dodala Parišková, ktorá sa vraj snaží nerobiť druhým to, čo nechce, aby oni robili jej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu