Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Stále vydatá Dočekalová-Parišková: Dala sa dokopy s exmilencom Gurkom!

Aneta Paríšková-Dočekalová a Stano Gurka Zobraziť galériu (7)
Aneta Paríšková-Dočekalová a Stano Gurka

BRATISLAVA – Opäť spolu! Moderátorku Anetu Pariškovú (36), ktorá je ešte stále vydatá za českého podnikateľa Davida Dočekala (32), topky.sk prichytili vo štvrtok bok po boku s jej bývalým milencom - scenáristom a režisérom Stanom Gurkom (46). Vrátili sa k sebe?

Hoci je obľúbená moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková už tri roky vydatá za českého podnikateľa Davida Dočekala, ich manželstvo už dlhšie nefunguje. Vyzerá to tak, že rozvod je  len otázkou času. Takmer rok dokonca nežijú v jednej domácnosti a podnikateľ sa ani nestará o ich spoločného syna Danielka. Toho plavovláska vychováva od narodenia sama. Po jej boku sa za ten čas neobjavil žiadny nový muž. Až do včera! 

Topky.sk. totiž prichytili šarmantnú blondínku vo štvrtok na spoločenskom podujatí s názvom Večer záchranárov, kde sa udeľoval zlatý záchranársky kríž za rok 2008. Po jej boku bol bývalý priateľ Stanislav Gurka. Dvojica sa v roku 2002 rozišla po piatich rokoch vzťahu. Lenže včera sme ich po 7 rokoch stretli opäť spolu. Vrátili sa k sebe?

„Už dávno si každý žijeme svoj život. Aj po rokoch sme ostali kamaráti. Po profesionálnej stránke si navzájom rozumieme a vážime si jeden druhého. Považujem ho za profesionála a som rada, že prijal moju ponuku na spoluprácu,“ priblížila Aneta, ako to medzi nimi v súčasnosti je. Na rovinu sme sa jej však spýtali, či opäť tvoria pár. „Nie, určite nie,“ prízvukovala organizátorka a moderátorka akcie Dočekalová-Parišková, ktorá v ten večer zažiarila v nádhernej červenej róbe.

A prečo si vybrala organizáciu práve takéhoto podujatia? „Mám rada akcie, ktoré majú hlbšiu a ušľachtilejšiu myšlienku. Toto je už tretí ročník a ja som ho prvýkrát organizovala. Najviac som sa obávala a tŕpla, že sa prepadne pódium, keďže tam boli tri ťažké autá. Toto javisko takú veľkú váhu ešte nezažilo ,“  prezradila jojkárka, ktorá sa charitatívnym akciám zďaleka nevyhýba. Práve naopak.

Na Večere záchranárov oceňovali príslušníkov hasičského, záchranného a policajného zboru v siedmich kategóriách. Nechýbal ani zábavný program, počas ktorého sa predstavili skupina Gladiator, speváčka Aneta Langerová, herec Karol Csino, speváčka Sisa Sklovská a mnohí ďalší.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu