Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi mamička Parišková: Tromfla slobodnú Ďurianovú, Šindlerovú či Partlovú!

Známe tváre nášho šoubiznisu na módnej šou. Zobraziť galériu (6)
Známe tváre nášho šoubiznisu na módnej šou.

BRATISLAVA – Kto by to bol povedal!? Najväčší záujem na nedávnej charitatívnej módnej prehliadke vzbudila populárna mamička Aneta Dočekalová-Parišková (34), ktorá zatienila konkurenciu ostatných dám nášho šoubiznisu. Nielenže zožala najbujarejší potlesk od publika, ešte sa aj „jej“ šperk vydražil za najviac peňazí.

Známa jojkárska moderátorka Aneta Parišková sa napriek materským a televíznym povinnostiam stíha venovať aj ďalším činnostiam. Pred pár dňami sa dokonca zúčastnila charitatívnej módnej prehliadky, na ktorej sa v roli modelov a modeliek zúčastnilo niekoľko známych osobností. Okrem Anety nechýbala napríklad Marianna Ďurianová, Martina Šindlerová, Mirka Partlová či Dagmar Didiana Dianová.

Všetky tieto dámy nielenže predvádzali modely, ale aj odprezentovali kolekciu drahých šperkov, ktoré si mohli pozvaní hostia vydražiť. A najúspešnejšia spomedzi spomínanej pätice známych dám bola práve jojkárska moderátorka. Jej kľúčenka sa vydražila za najviac peňazí - 500 eur. Ako jediná mamička v ten večer zatienila tieto populárne, slobodné a bezdetné dámy.

Topky.sk sa jej preto spýtali, ako bola spokojná s dražbou. „Nebola to prvá charitatívna dražba, ktorej som sa zúčastnila. K tej kľúčenke som sa snažila dať nejaký príbeh. A myslím si, že to bolo celkom úspešné, keďže z počiatočnej vyvolávajúcej ceny 40 eur sa nakoniec vydražila za 500 eur,“ netajila spokojnosť Anetka, ktorá bola vraj pripravená si ju vydražiť aj sama. „Keby to nechcel nikto vydražiť, tak by som ju kúpila aj sama,“ netajila mamička takmer pätnásťmesačného synčeka Danielka, ktorá zažiarila aj ako modelka. „Sú úlohy, v ktorých sa cítim lepšie, ale keď je to pre dobrú vec, tak prečo nie,“ zhodnotila na margo kráčania po móle.

Pre topky.sk dokonca prezradila aj čo-to zo svojho súkromia. Netajila napríklad, že svojho synčeka ešte stále kojí. „Už ale nie tak často. Tú hranicu sme prekročili už dávno. Ale pokiaľ mu môžem dať bonus, tak prečo nie. Je to zdravé a ja pre neho urobím všetko,“ netajila moderátorka a priznala, že Danielko už občas aj niečo zabľaboce.

„Vie povedať mama, baba, vie si už doniesť sám fľašku, keď mu poviem a tak,“ priznala Parišková, ktorá sa v ten večer stretla aj so svojou bývalou láskou Stanislavom Gurkom. Topky.sk zisťovali, či je medzi nimi niečo viac. „On tam nebol so mnou. Bol hosťom Štefana Skrúcaného, keďže sú dlhoroční kamaráti. Ale keďže sme sa stretli na jednej akcii, tak sme prehodili pár slov. Nemáme zlý vzťah, práve naopak, sme kamaráti,“ dodala s úsmevom Aneta .

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu