Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Parišková: Prehovorila o rozvode s manželom Dočekalom!

Manželstvo Anety a Davida bude čoskoro minulosťou.
Manželstvo Anety a Davida bude čoskoro minulosťou.

BRATISLAVA – Jej manželstvo bola doslova tragédia! Jojkárska moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková (36) sa po mesiacoch samoty konečne rozhodla definitívne ukončiť spackaný vzťah s manželom Davidom Dočekalom (31). V apríli podala žiadosť o rozvod. A teraz sa odhodlala o bolestivej téme aj prehovoriť.

Po dvojročných zásnubách sa 3. júna 2006 postavila pred oltár košického Dómu sv. Alžbety bývalá markizácka moderátorka Aneta Parišková s Davidom Dočekalom. Po zhruba roku manželstva otehotnela a porodila syna Danielka. No už vtedy nebolo v ich vzťahu všetko v poriadku. Dokonca pri nej manžel nestál ani vo chvíľach, keď čakala ich spoločného potomka.

Hoci svojho prvorodeného syna prišiel pozrieť do nemocnice, vyzeralo to skôr len ako mediálne divadielko. Dôkazom môže byť aj fakt, že plavovláska vychováva syna už pätnásť mesiacov sama. To všetko malo za následok, že sa pred štvrťrokom odhodlala k ráznemu kroku - rozvodu. 

Bolo totiž len otázkou času, kedy sa sympatická moderátorka rozhodne ukončiť manželstvo aj oficiálne. Do týchto chvíľ sa k tejto citlivej téme odmietala akokoľvek vyjadriť. Až dodnes, kedy pre topky.sk prelomila bariéru mlčania. "Je pravda, že som podala žiadosť o rozvod. Ale dátum bol odročený kvôli môjmu právnikovi, ktorý sa nenachádza na Slovensku. Nie kvôli manželovi," povedala Parišková, ktorej sa o tejto situácii nerozpráva ľahko. 

"Je pre mňa ťažké o tom hovoriť. A ešte ťažšie to prežívať," priznala plavovláska, ktorá potvrdila, že o rozvode s Dočekalom komunikuje. "S manželom, samozrejme, komunikujem. Je predsa otec môjho dieťaťa. Ak niekto čaká, že ho budem očierňovať, tak sa veľmi mýli. To sa predsa nepatrí," dodala moderátorka, ktorá dôvod rozvodu nechcela prezradiť. 

Ako sme sa dozvedeli zo zdroja blízkeho moderátorke, dátum pojednávania vraj ešte nevie. Objavili sa však informácie, že ďalšie je naplánované na 30. septembra. 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu