Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tehotná Čírová: Nezodpovedná?! Vôbec sa nešetrí!

Mária Čírová. Zobraziť galériu (9)
Mária Čírová.

BRATISLAVA – Speváčka Mária Čírová (20) je už v siedmom mesiaci tehotenstva. No ani veľké bruško a malý človiečik v ňom jej nebráni chodiť na festivaly a koncerty. Prácu ma dokonca naplánovanú aj na termín tesne pred pôrodom!

Speváčka Mária Čírová ledva stihla rozbehnúť kariéru a už ju pribrzdí bábätko. Zatiaľ sa však malý človiečik ešte nenarodil a budúca mamina sa vôbec nešetrí. „Aj pred pár dňami som absolvovala festival a koncert mám naplánovaný aj v deviatom mesiaci,“ prezradila nám.

Topky.sk zisťovali, či speváčka vo svojom stave nemá strach pohybovať sa medzi masami ľudí na festivaloch. „Samozrejme, keď vidím, že je okolo mňa kopec ľudí, chránim si bruško,“ povedala Mária. Zatiaľ však v pracovnom tempe poľaviť nemieni, dôkazom čoho je aj spomínaný koncert vo vysokom štádiu tehotenstva. „Som prvorodička, neviem, čo ma čaká, preto som sľúbila, že idem do toho. Povedala som síce organizátorom, že musia mať alternáciu, lebo sa môže stať hocičo. Ale veľmi rada by som to zvládla sama,“ plánuje Čírová. Dúfajme, že jej aktivity bábätku neuškodia.

Sledujte TopkyTV: Mária Čírová o koncertoch v tehotenstve.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu