Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Speváčka Čírová: Na javisku šelma, na párty šedá myš!

Mária Čírová Zobraziť galériu (8)
Mária Čírová

BRATISLAVA – Keď ju oblečú, je úžasná, inak nič moc! Mladá speváčka Mária Čírová (20) sa na párty, ktorá sa konala po odovzdávaní ocenení Miss Slovensko 2009, príliš nepredviedla. Jej outlook pôsobil, akoby si vybehla iba na nákup.

Sympatická brunetka, ktorá sa predviedla počas piatkového finálového večera Miss Slovensko 2009 spolu so speváčkami Martinou Schindlerovou a Dominikou Mirgovou, vybehla na parket ako sexi dračica. Latexové nohavice, minišaty, sexi výstrih, výrazný make-up, či vlasy, v ktorých sa predviedli, všetkých prítomných doslova šokovali. Boli doslova na nespoznanie.

Mária však v ten večer šokovala aj po druhý raz - keď sa objavila na afterparty. Tu však nevyvolala až také pozitívne reakcie. Skôr naopak. „To čo má na sebe? Mohla si nechať to, čo mala na pódiu,“ pošuškávali si viacerí prítomní. Kráska prišla totižto v obyčajnom čiernom tričku, rifliach a balerínach. A tak medzi ostatnými vyobliekanými hosťami pôsobila ako šedá myš! Zrejme sa v sexi oblečení necítila dobre. Radšej sa teda prezliekla. Speváčke sme chceli dať priestor na vyjadrenie, no nezdvíhala telefón. V súvislosti s jej outfitom však treba podotknúť, že keby ju človek stretol na ulici, všetko by bolo v poriadku.

                                               Mária Čírová sa na pódiu predviedla ako sexi dračica.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu