Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Čírová o spackaných zásnubách: Takto som prišla o ženícha!

Mária Čírová Zobraziť galériu (7)
Mária Čírová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Šoubiznis jej odfúkol čepiec! Speváčka Mária Čírová (20) si svoje súkromie vo veľkom stráži. Topky.sk však vypátrali, že vyše polroka dozadu mala mladá hudobníčka namierené pred oltár. Prerod na celebritu však urobil svoje!

Trpký účet za slávu zaplatila aj Mária Čírová. Bezhlavo zaľúbená maturantka túžila po svadbe natoľko, že sa so svojím priateľom zasnúbili. Túto životnú kapitolu však musela speváčka približne pred viac ako polrokom definitívne uzavrieť. Snubne sa rozbiehajúca kariéra sa aj v tomto vzťahu postarala o jeho zánik.

„No tak je to pravda. Stáva sa to ľuďom, že v živote stretnú človeka, o ktorom si predstavia si, že s týmto chcú stráviť svoj život a jeden deň príde, kedy si povedia: tak asi nie,“ potvrdzuje zlom vo vážnom vzťahu Čírová. Dnes sa na celú situáciu pozerá s nadhľadom. „Takéto veci sa v živote stávajú. Ste zasnúbení a potom už zrazu nie ste. Tak to sa stalo mne,“ otvorene priznala talentovaná hudobníčka.

V mediálnych kuloároch sa pošepkáva, že jej srdce v súčasnosti patrí známemu producentovi Mariánovi Kachútovi. „O svojom priateľovi nehovorím, to si vždy nechávam pre seba,“ strážila si súkromie speváčka.


Sledujte TOPKY TV: Čírovej priznanie k nevydareným zásnubám!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu