Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Čírovej komplikované tehotenstvo: Z nevoľností som už chorá!

Mária Čírová Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová

BRATISLAVA - Tehotná speváčka Mária Čírová (20) sa na začiatku tretieho trimestra ešte stále sťažuje na tehotenské nevoľnosti. Tie už obvykle v tomto štádiu u mnohých žien vymiznú.

Mária Čírová je momentálne v šiestom mesiaci tehotenstva. Ako v súvislosti s rastúcim bruškom prezradila, nie je to práve najideálnejšie. "Moje nevoľnosti trvajú doteraz a som z nich už chorá. Našťastie, prichádzajú už len každý tretí deň. Na začiatku to bolo aj sedemkrát do dňa," uviedla.

Speváčka má zatiaľ veľké šťastie, keďže jej bábätko v tomto zatiaľ "odignorovalo" všetky koncerty a vystúpenia. "Asi vie, že keď mám nejakú prácu, nemôže vyrušovať," dodala s úsmevom. Víťazka ôsmeho ročníka súťaže Coca Cola Popstar sa chystá na sériu letných festivalov, kde odprezentuje svoj debutový album Búrka (2005) a s ním spojené single Búrka a Zbierka hriechov.

Ako ďalej prezradila, pre bábätko už majú so svojim partnerom - hudobným producentom Mariánom Kachútom, vybraté mená. Z chlapčenských im zaimponovali Christian, Hugo, Filip, Adam. Dievčenské sa im páčia Klára a Matilda. "Veľmi dobre to znie Klára Kachútová," povedala Čírová s úsmevom. Napriek tomu, že rodičia už pohlavie dieťatka vedia, nechcú ho prezradiť. "Je to hlavne kvôli mojej mame, ktorá sa chce nechať prekvapiť," dodala v rozhovore dvadsaťročná speváčka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu