Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovci sa súťažiacich stránili

Mojsejovci Zobraziť galériu (5)
Mojsejovci

BANSKÁ BYSTRICA – Aj keď šialený boj o dva milióny manželov Mojsejovcov sa začal len včera, hneď na prvom kastingu v Banskej Bystrici dali Mojsejovci všetkým účastníkom jasne najavo, čo si o celej hre skutočne myslia. Do banskobystrického hotela Lux sa prikradli potajomky zadným vchodom a všetkých hráčov si pozreli v pohodlí oddelenej miestnosti na obrazovke.

Vyše 500 ľudí pritom do mesta pod Urpínom pricestovalo z celého Slovenska, a na desiatu hodinu čakali so vzrušením v nekonečných radoch už od skorého rána.

Napriek tomu, že celý výber sa niesol v duchu prísnych bezpečnostných opatrení, o dva milióny sa prišli pokúsiť aj mladé mamičky s bábätkami v náručí a dokonca aj smetiar s prenosným košom. Všetci spoločne si však museli počkať na rozhodujúcu minútu, keď za 60 sekúnd museli "neviditeľných" Mojsejovcov presvedčiť o tom, že práve oni sú vyvolení.

"Nič špeciálne som si nepripravovala. Chcem zorganizovať výpravu do Tibetu so ženami, ktoré majú zdravotné ťažkosti," povedala Martina Gablíková (26) zo Zvolena. Jej slová o tom, že žiadna špeciálna príprava nie je potrebná, potvrdila väčšina účastníkov. Všetko sa nechávalo na náhodu a prirodzenosť. Je však otázne, či práve toto malo šancu presvedčiť početný štáb, ktorému manželia Mojsejovci nechali najväčšiu časť výberu na pleciach. Po niekoľkohodinovom čakaní sa napokon ukázali aj samotní Mojsejovci, ktorí prečítali mená 25 postupujúcich. Z nich dovečera vybrali piatich. Ako na záver dodal Braňo Mojsej, mladých mužov vo svojom dome sa nebojí: "Ak bude treba, niekto môže dostať aj po pysku," dodal Mojsej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu