Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kto sa chce stať milionárom?

Braňo a Nora Mojsejovci Zobraziť galériu (6)
Braňo a Nora Mojsejovci

BRATISLAVA/KOŠICE - Boj o dva milióny korún vrcholí! K dnešnému dňu zaplavilo Markízu vyše osemtisíc prihlášok do novej reality show Mojsejovci. Prihlásení Slováci kvôli vidine prepychového života neváhajú s pracháčmi Mojsejovcami bývať niekoľko týždňov v ich luxusnej vile. A dokonca spĺňať aj príkazy! Kto vlastne má záujem o tento slušný balík peňazí?

O účasť v reality show a možný zisk dva milióny Sk žiadali najmä ľudia na podpore, bez práce, živitelia viacdetných rodín či dokonca bezdomovci. O finančnú pomoc týmto spôsobom prosia aj chorí, ktorí potrebujú peniaze na liečenie či operácie. Taktiež tí, čo chcú získať kapitál na podnikanie.

Vedenie Markízy bude prihlášky zbierať ešte do konca budúceho týždňa. "Zo všetkých prihlásených ľudí vyberieme tých, ktorí spĺňajú základné kritériá a obratom im zašleme pozvánku na konkurzy," vysvetľuje hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. A ako zdôraznila, cez prvé sito prejde jedine ten, kto má dobrý zdravotný stav a vek od 18 do 50 rokov. Výsledkom kastingov bude 21 kandidátov. Z nich potom spevák Braňo Mojsej na trojdňovom kempe vo Vysokých Tatrách zostaví finálovú dvanástku. A tú už čaká iba jediné. Každý z nich musí v priestoroch košickej vily pod dohľadom kamier presvedčiť Mojsejovcov, že práve on si tie dva milióny zaslúži. Počas niekoľkých týždňov bude súťažiacich vylučovať zo šou Braňo Mojsej. Jeho výber však môžu usmerniť aj televízni diváci prostredníctvom SMS-hlasovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu