Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovci: Kým syn žije v luxuse, matka rúbe drevo do pece!

Mojsejovci Zobraziť galériu (11)
Mojsejovci

SMOLNÍK - Žijú v prepychu a okázalom bohatstve. Bankové konto známych košických manželov Mojsejovcov je natoľko tučné, že sú ochotní z neho odkrojiť dva milióny korún a venovať ich akémukoľvek Slovákovi.

Vlastná matka Braňa Mojseja (36) však luxus nepozná. Ba dokonca ani nevie, čo je to štandardný život. Beata Mojsejová (57) trie biedu v rozpadávajúcej sa chatrči neďaleko Košíc!

Matka známeho pracháča žije spolu s druhom Jozefom v ošarpanej chalúpke 50 km od Košíc v Smolníku. Malý domov im tvoria jedna miestnosť s rozmermi asi 4 x 4 m a skromná kuchyňa. Dvojica si svoje "hniezdočko", v ktorom bola donedávna len hlinená podlaha, vykuruje drevom v kovovom sporáku. Nad ním visia plagáty, na ktorých je Beatin syn Braňo. Ak sa chce Mojsejová napiť, alebo umyť, musí si ísť nabrať vodu na dvor zo studne, pretože v dome nie je zavedená. "Je to len provizórium, dom prestavujeme len v rámci možností. Dôchodok mám 4 700 Sk a druh iba 1 500 korún," ťažká si matka boháča.

Podľa informácií Nového Času táto chalupa patrí Braňovi a Nore Mojsejovcom. Beata Mojsejová však vlastní byt! A to priamo v centre Košíc na Alžbetinej ulici! No jej syn Braňo Mojsej sa rozhodol, že byt nechá prepísať na seba. Zrazu však bol napísaný na niekoho iného, a preto sa Mojsej momentálne pokúša znova ho získať súdnou cestou. "Kým sa mi podarí byt opäť získať, kúpili sme s Norou mame chalúpku neďaleko Košíc. Mama vždy chcela žiť mimo mesta. Na jar budeme tento dom rekonštruovať," vysvetľuje Braňo.

Manželia Mojsejovci rozvírili hladinu slovenského šoubiznisu len pred pár týždňami, keď sa s TV Markíza dohodli na novej reality show Mojsejovci. Víťazovi núkajú až dva milióny korún. Úloha súťažiacich je pritom zdanlivo jednoduchá. Každý z hráčov musí v priestoroch luxusnej rezidencie presvedčiť Braňa, že si tie milióny skutočne zaslúži. No asi to nebude až také ľahké, keď si ich nezaslúžila jeho vlastná mama...!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu