Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Údajný Jacksonov syn: Michael nie je môj otec!

Omer Bhatti a Michael Jackson Zobraziť galériu (10)
Omer Bhatti a Michael Jackson

LOS ANGELES - Na vyjadrenie najdôležitejšej osoby Jacksonovej aférky nebolo treba dlho čakať. Omer Bhatti (25) vystúpil pred média, aby spravil v celej situácii jasno.

Mladík nechodí dlho okolo horúcej kaše a prechádza rovno k veci. „Michael nie je mojim otcom. Ja a on sme si boli len veľmi, veľmi blízki. Bol mojím najlepším priateľom,“ prezrádza Omer pre britský časopis Sunday Mirror.

Taktiež ihneď pokračuje s objasnením svojho výnimočného usadenia medzi rodinnými príslušníkmi: „Michael vždy hovorieval, že som mu ako syn. Moji praví rodičia ale žijú tu v Nórsku. Dôvod, prečo som bol vyzvaný k sedeniu v prvej rade počas rozlúčky je ten, že som bol jeho najbližším priateľom – nie preto, že som jeho syn.“

S kráľom popu sa vraj Omer stretol po prvý krát na dovolenke v Tunisku, keď mal dvanásť rokov. Dvojica si padla nesmierne do oka. Výsledkom začínajúceho priateľstva bolo presťahovanie celej rodiny Bhattiovcov do Neverlandu.

Omer, ktorý bol považovaný za Jacksonovho utajovaného syna, sa vraj v súčasnosti cíti príšerne. Strata idolu a najlepšieho priateľa zároveň mu kompletne zobrala chuť do jedla. „Jediné, na čo dokážem myslieť, je to, ako umrel,“ sťažuje sa mladík na svoje hrôzostrašné myšlienky.

Čo však vyvolalo neuveriteľné sympatie, ktoré dokázali prepojiť dva kontinenty, zatiaľ známe nie je.

Údajný Jacksonov syn: Michael
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu