Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Manželia Mojsejovci: Prehltni päť korún a 2 milióny sú tvoje!

Manželia Mojsejovci Zobraziť galériu (6)
Manželia Mojsejovci

BARTISLAVA/KOŠICE – Chcete patriť aj vy medzi milionárov? Prepychový život je na dosah ruky! Nemusíte mať pritom ideálne miery ani vysokoškolské vzdelanie, ba dokonca ani zvláštne schopnosti. Stačí vek od 18 do 50 rokov a prihlásiť sa do novej reality show TV Markíza Mojsejovci. Známi košickí boháči Mojsejovci vám z vlastného vrecka dajú na ruku 2 milióny korún. No je potrebné presvedčiť ich, že si to skutočne zaslúžite.

Prečo spevák Braňo Mojsej a jeho manželka, podnikateľka Nora, sa rozhodli venovať jednému zo Slovákov dva milióny? „Odkedy sme sa stali známymi, začali nám písať ľudia a pýtať sa, či im nemôžeme niečo odkrojiť z nášho majetku,“ vysvetľuje Braňo.

Bohatým manželom vraj prichádza denne viac ako 20 listov, v ktorých Slováci od nich žiadajú peniaze. „Niektorí si chcú kúpiť auto, iní založiť firmu. Ostali sme zaskočení z toho, čo je Slovák schopný urobiť, keď chce prísť k majetku,“ hovorí Mojsej.

Už od 15. januára prebehnú v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici a v Žiline výberové kastingy. Prihlásiť sa do nich môže ktokoľvek. Stačí byť občanom SR a mať vek od 18 do 50 rokov.

Spomedzi nich tvorcovia programu spolu s Mojsejovcami vyberú približne 10 až 12 ľudí, ktorí budú so štedrými darcami dvoch miliónov a moderátorom šou Vilom Rozborilom nažívať niekoľko týždňov v ich luxusnej rezidencii. Adepti na milionárov sa do vily nasťahujú v marci budúceho roku, posledný účastník, teda víťaz a nový slovenský milionár, opustí jej brány v júni. Súťažiacich reality show budú postupne vyhadzovať manželia Mojsejovci.

Okrem nich majú na vyraďovanie vplyv aj diváci, a to prostredníctvom SMS hlasovania. Čo by mal súťažiaci splniť, aby dostal dva milióny? „Musí nás presvedčiť. Ako? To je na ňom,“ tvrdí Nora a jej manžel Braňo dodáva: „To musí byť taký človek, ktorý zje päť korún a vyjde z neho fľaša minerálky.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu