Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zadaný Sajfa: Musia ho strážiť milenkine kamarátky!

Matej Sajfa Cifra s kamarátkami. Zobraziť galériu (9)
Matej Sajfa Cifra s kamarátkami.

BRATISLAVA - Dohliadajú na neho! Počas neprítomnosti priateľky Mateja Sajfu Cifru (30) Veroniky Ostrihoňovej (20) na Slovensku dozerajú na moderátora kamarátky. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami.

Výrečného moderátora sme pristihli na bratislavskej Magio pláži, ako si družne hrkúta s dámami. V Sajfovom prípade to nie je žiaden neobvyklý jav, keďže sme ho za posledné obdobie vídali v spoločnosti vždy s inou slečnou. Teraz je však trochu iná situácia, pretože má novú lásku.

Ak by ste si však mysleli, že laškuje s inými poza chrbát svojej priateľky, boli by ste na omyle. "Sú to dve z najlepších kamarátok mojej polovičky. Teda aj moje. Dávajú na mňa pozor, zatiaľ čo je Veronika v USA," prezradil s úsmevom Sajfa.

V súvislosti s jeho čerstvým vzťahom sme chceli vedieť, akú má vlastne predstavu o "fungovaní" na diaľku. Veronika totiž študuje v New Yorku. "Ani sám ešte neviem. Je to naozaj zložité. Budem sa snažiť nájsť čas, aby som ju mohol prísť navštíviť. Rovnako tak aj ona mňa," nevedel jasne odpovedať na otázku vyriešenia komplikovanej situácie. Najbližšie sa má Veronika vrátiť na Slovensko približne v októbri. Uvidíme, ako sa podarí jej kamarátkam do tej doby strážiť Sajfu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu