Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Rochnyak: Najskôr rovnaký kšeft ako Paris, teraz chystá ďalšiu bombu!

Plagát Paris Hilton a Paviel Rochnyak Zobraziť galériu (6)
Plagát Paris Hilton a Paviel Rochnyak (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ten sa ale nezdá! Známy kaderník Paviel Rochnyak (23) sa vo svete šoubiznisu evidentne nestratí. Práve naopak. Cíti sa tu ako ryba vo vode. Dokonca sa mu hrnú ponuky, ktoré mu môžu závidieť aj jeho oveľa známejší celebritní kolegovia.

Okrem toho, že sa kaderník Paviel Rochnyak zviditeľnil tým, že sa stará o účesy našich známych osobností, ešte aj účinkoval v jojkárskom Celebrity Camp, či markizáckej relácii Aha! Dvaja v tom! Medializácia jeho osoby neustále stúpa. A aby toho nebolo málo, dokonca sa nedávno stal tvárou exkluzívneho drinku, ktorému robí reklamu aj svetovo známa Paris Hilton.

„Neviem prečo si ma vybrali. Pani riaditeľka mi povedala, že je presvedčená, že ja som ten pravý. Bol som z toho šokovaný. A hneď som vedel, že to určite beriem. Človek nemôže nad tým ani rozmýšľať,“ tvrdil kaderník, ktorý nám prezradil, čo má podľa neho spoločné s blondínkou Paris.

„Neviem, asi ten život. Paris Hilton je nad vecou. Nevšíma si, čo sa o nej píše. Aj ja sa snažím byť nad vecou. A ešte možno aj tým, že miluje párty. Máme toho dosť spoločného. A čo sa týka tváre, neviem, nemyslím si, že sa podobáme. No je to zaujímavá postavička,“ netajil svoje sympatie k dedičke hotelierskeho impéria.

Ako sa zdá, kaderníkovi sa teraz darí ako nikdy predtým. Ako nám totiž ešte prezradil, rysuje sa mu ďalší atraktívny kšeft. „Mám veľký projekt do budúcnosti. Na jeseň, ale nemôžem o ňom ešte hovoriť. Týka sa to môjho života," dodal Rochnyak, ktorý si zrejme opäť príde na pekný balík peňazí.

Sledujte TOPKY TV: Paviel Rochnyak o tom čo má spoločné s Paris Hilton

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu