Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Paris ako morská panna: Takto sa cítim sexi!

Paris Hilton Zobraziť galériu (17)
Paris Hilton

LOS ANGELES – Niektorým celebritám stačí ku šťastiu len málo. Paris Hilton sa pri predvádzaní novej vône prezliekla za mýtickú bytosť so zlatými šupinami. A výsledok? Cítila sa byť neodolateľne vzrušujúca!

Snaživá blondínka opäť nesklamala. Svoju novú voňavku uviedla na trh vo veľkom štýle. Polonahú plavovlásku s ligotavým rybím chvostom totiž nemožno v žiadnej reklame prehliadnuť.

Parfum prináša kombináciu vôní vanilky a o niečo ťažšieho pižma. Týmto spojením chce Paris dopriať všetkým fanúšikom voňavky Siren pocit, že sa nachádzajú v tropickom raji.

Dcéra hotelového magnáta bola z fotenia pre vlastnú kampaň úplne nadšená. Je totiž presvedčená, že jej zlaté šupiny a vlasy zakrývajúce poprsie nanajvýš pristanú: „Všetko okolo sirén je úplne sexi, v takej hravej rovine. Takto sa cítim byť neodolateľná.“

Blondínka tiež prezradila, čo ju motivovalo vybrať práve názov Siren. „Ktoré dievča by sa nechcelo stať mýtickou bytosťou, ktorej žiaden muž neodolá?“ Zostáva teda už len počkať, ako na nový parfum zareaguje silnejšie pohlavie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu