Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Takto loví Paris Hilton: Najskôr roztiahne nohy a potom... Vrhne sa na korisť!

Zobraziť galériu (10)

CANNES - Práve prebiehajúci najznámejší francúzsky filmový festival je bohatší o ďalšiu scénu ako vystrihnutú zo živočíšnej ríše. Nemravnica Paris Hilton (28) sa totiž konečne rozhodla v plnej kráse predviesť osvedčenú taktiku zvádzania - svojho chlapa privábila odhaleným rozkrokom!

Dedička hotelového impéria má opačné pohlavie dokonale zmapované, a preto jej vysielanie signálov sexuálnej príťažlivosti nerobí najmenší problém. V súčasnosti je navyše svojím miláčikom taká pobláznená, že ho okato zvádza aj v spoločnosti - dejiskom jej posledných milostných hier sa stala VIP miestnosť na 62. ročníku filmového festivalu v Cannes.

Hoci Paris nikdy nepatrila medzi milovníkov kvalitnej kinematografie, prestížny festival si v nijakom prípade nemohla nechať ujsť. Uctila si ho afektovaným flirtovaním s frajerom, pri ktorom sa evidentne skvele zabávala. So širokým úsmevom pred Dougom roztiahla nohy a ukázala mu, na akú spodnú bielizeň sa môže tešiť v hotelovej izbe. V momente, keď si bola istá, že o vášnivú noc má postarané, láskyplne sa mu hodila okolo krku. Tomu sa už hovorí... francúzska romantika!

Naivná blondínka nasadila korunu všetkým nezmyselným vyjadreniam vo svojom živote, keď sa priznala, že pôvodne mala v pláne stať sa sväticou. Jej životným cieľom bol údajne obraz obetavej princeznej Diany, ktorý však Paris už nestihla naplniť. Do cesty jej totiž vstúpila skutočne "kvalitná kinematografia" z vlastného súdka - sexvideo, na ktorom si to rozdáva s bývalým milencom Rickom Salomonom. "Je to tá najintímnejšia vec, ktorú robíte a celý skur...ný svet sa na to pozerá a smeje sa vám," smutne konštatovala Paris o príčine svojho terajšieho spôsobu života.

Takto loví Paris Hilton:
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu