Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Nový reklamný mág Rochnyak: Ja nie som moderátorka... ale umelec!

Paviel Rochnyak Zobraziť galériu (5)
Paviel Rochnyak

BRATISLAVA – Šoubiznisové prázdniny mu skončili! Prostoreký blondiak Paviel Rochnyak (25) sa po krátkej prestávke opäť objavil v spoločnosti. A dokonca plný noviniek. Prekvapil nás tým, že kadernícke nožnice zavesí na klinec. Zaumienil si totiž, že prerazí v reklame!

Zdá sa, že Pavielovi Rochnyakovi zmena vzduchu prospela. Potom, čo sa pred pár týždňami vybral do sveta na skusy, sa vrátil na Slovensko s veľkými novinkami. A podľa všetkého sa z neho možno čoskoro stane ikona reklamy.

Súvisia s tým totiž jeho veľké plány za hranicami. „Skôr to bude spojené s reklamou,“ naznačil topkám Paviel, pričom o svojom novom fleku viac prezradiť nechcel. „Nemôžem zatiaľ, lebo viaže ma zmluva, čo najskôr asi sa dozviete,“povedal nám najznámejší Ukrajinec u nás.

„Pracujem, všetko je v poriadku, nemám času chodiť po recepciách,“ vysvetľoval svoju zaneprázdnenosť Rochnyak. Ten spoločenské akcie odsunul bokom. Svoju pozornosť totiž upriamil inde. „Venujem sa projektom aj v zahraničí, takže cestujem veľa,“ pochvaľoval si.

Comeback do komunity prominentov neplánuje. Má na to aj svojské zdôvodnenie. „Ja nie som šoubiznis, ja nie som z televízií, ja nie som nejaký moderátor, nie som moderátorka, ja som umelec a robím to, čo patrí sa robiť, takže sa venujem predsa svojej práci,“ ozrejmil nám svojským prejavom Paviel.

Topkám tiež vysvetlil, prečo bol dlhší čas v ústraní. „Mal som chvíľu, čo som vôbec nechcel komunikovať s médiami, lebo oni skôr ubližujú mi proste a ja si to nezaslúžim. Absolútne nesúhlasím s názormi, prestal som bojovať,“ priznal dnes už vyrovnaný kaderník.

 

Sledujte TOPKY TV: Paviel Rochnyak a jeho vysvetlenie, prečo sa odmlčal



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu