Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Úchylné chúťky Katy Perry: Fotenie vo vani a k tomu... Pizza!

Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mladá speváčka už nevie, čo so sebou. Katy Perry (24) svojim fanúšikom prezradila, čo na ňu naozaj platí. A neváhala sa pri tom aj odfotiť!

Kontroverzná hviezda prezradila predstavu svojej domácej idylky. Jediné, čo potrebuje ku šťastiu, je horúci kúpeľ, nahé telo a veľká pizza.

Na svoje pohodové trávenie voľných chvíľ bola natoľko hrdá, že si ich zvečnila digitálnym fotoaparátom a podelila sa s nimi aj na internete. Chuť do jedla hrá v živote speváčky totiž nesmierne veľkú úlohu.

„Ako je možné, že po troch dňoch nejedenia je jediné, na čo dokážem myslieť jedlo? Jedlo sa na mňa usmieva, láka ma s takmer sexuálnou príťažlivosťou,“ opísala Katy svoje pocity po prekonaní krátkeho prechladnutia, ktoré ju na pár dní pripútalo k posteli.

Dlhšia absencia partnera po boku tejto sexi hudobníčky sa už naozaj začína prejavovať: „Som mierne posadnutá svojou mačkou. Je mojím náhradným priateľom.“

Úchylné chúťky Katy Perry:
Zobraziť galériu (13)




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu