Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Katy Perry sa inšpirovala Madonnou: Sex si užíva, deti neplánuje!

Katy Perry Zobraziť galériu (9)
Katy Perry

LOS ANGELES Speváčka Katy Perry (24) priznala veľkú fóbiu z otehotnenia. Proti neplánovanému počatiu vraj užíva pilulky ako lentilky. Za toto presvedčenie vďačí svojmu veľkému idolu – Madonne.

Katy prezradila, že plány na rodinu sa týkajú jej ďalekej budúcnosti. Teraz by si na záväzky sotva našla čas: „Je to jedna z tých veci, na ktoré mi už nezostáva žiadna energia. Všetko dávam do svojich turné a stretnutí s ľuďmi.“

Za svoju skrytú pohodu vďačí farmaceutickému priemyslu: „Jednoducho cucám antikoncepciu – cmúľam ju ako vitamín C!“
Na hormonálne tabletky nedá dopustiť, malý prírastok si v tejto chvíli predsa dovoliť nemôže.

Dôvodom je nezadržateľná túžba udržať sa na vrchole. „Toto je dôležité obdobie môjho života. Počas najbližších dvoch - troch rokov, pokiaľ spravím všetko dobre, budem mať reálnu kariéru. Pokiaľ nie, tak budem len dievča, ktoré sa bozkávalo s iným dievčaťom,“ prezrádza skromne úspešná mladá speváčka.

Veľkým vzorom je pre ňu legendárna hviezda kraľujúca hitparádam už celé desaťročia, ktorá sa stala matkou až keď mala tridsaťosem rokov. Katy dúfa, že sa jej podarí odkukať recept na úspech: „Všetko som sa naučila z čítania Madonninej autobiografie.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu