Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zahanbujúce priznanie Katy Perry: Veľa prdím!

Katy Perry Zobraziť galériu (9)
Katy Perry

LOS ANGELES – Kontroverzná speváčka Katy Perry (24) sa rozhodla prezradiť fanúšikom znova o čosi viac zo svojho intímneho života. Samozrejme pri tom nevynechala tie najmenšie detaily.

S kurióznymi priznaniami celebrity v poslednej dobe bulvár nešetria. Len nedávno Kelly Clarkson hovorila o svojom cikaní do sprchy. Katy si zrejme povedala, že za takýmto šokujúcim odhalením rozhodne nemôže zaostávať.

Bez problémov prehovorila o svojom úniku plynov, ku ktorému často dochádza počas jej energických tancov. Celú svoju aktivitu zhrnula do niekoľkých viet: „Veľa prdím. Som trošku plynatá.“

Mladá speváčka si však z toho ťažkú hlavu nerobí: „Netrápi ma to. Je to moje pódium. Mala som už toľko trápnych momentov.“

Katy si z Kellynej myšlienky vzala viac, ako sa dalo čakať. Aj táto osobnosť sa zrejme snaží priblížiť svojim stúpencom odhaľovaním vlastných ľudských prehreškov.

Ak sa do boja o odhalenie najintímnejšej aktivity zapoja aj ďalšie hviezdy, tak sa ešte máme na čo tešiť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu