Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Morgan, ty starý perverzák! Pomer s vnučkou je nechutný!

Morgan Freeman a vnučka E’Dena. Zobraziť galériu (7)
Morgan Freeman a vnučka E’Dena.

LOS ANGELES - Obľúbený čokoládový herec, ktorý aj napriek vyššiemu veku svoju kariéru na klinec zatiaľ nezavesil, má poriadne zvrhlé chúťky. Morgan Freeman (72) sa na verejnosti suverénne pretŕča s vnučkou, ktorá mu celé desaťročie tajne zohrievala posteľ!

Vitálny herec pred desiatimi rokmi zatúžil po mladom mäsku, a to dokonca z vlastnej rodiny. Rozhodol sa preto, že zvedie svoju o 45 rokov mladšiu vnučku E’Denu Hines, ktorá v tom čase ešte neprekročila prah dospelosti. E’Dena je síce vnučkou Morganovej prvej manželky Jeanette Adair Bradshaw, no fakt, že nepochádza z jeho vlastnej krvi, ho v tomto prípade rozhodne neospravedlňuje.

Šokujúcu informáciu o kontroverznom vzťahu priniesol americký bulvárny plátok National Enquirer, ktorý ju zavetril počas práve prebiehajúcej ostrej rozvodovej bitky medzi hercom a jeho druhou manželkou Myrnou. Tá potvrdila, že obaja vychovávali E’Denu už od jej útleho detstva.

Desivú spoveď hercovej druhej ženy o začiatkoch zvráteného partnerstva medzi dvoma generáciami uviedol svedok spomínaného magazínu: "E’dena povedala Myrne, že keď bola ešte tínedžerkou, vybrala sa s Morganom na večeru k priateľom. Obaja pili alkohol a keď sa vrátili domov, Morgan od nej očakával sex. Zastavili sa však tesne predtým, ako došlo k pohlavnému styku."

Hoci sa Morgan s neprimerane mladou milenkou hrdo prechádzal aj na červenom koberci, nikomu to nikdy nepripadalo zvláštne, pretože ju zakaždým predstavoval ako svoju vnučku. Herecká hviezda sa teraz zo všetkých síl snaží svoje rozvodové konanie udržať mimo verejnosti, aby hanebné podrobnosti nezničili jej dobrú povesť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu