Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rolins: Materstvo ju zmenilo! Dara, na koho si zanevrela?

Dara Rolins s Danielou Peštovou Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins s Danielou Peštovou (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Večierky vymenila za plienky! Známa pop diva Dara Rolins (36) si viac ako rok po materstve robí vo svojich vzťahoch zrejme poriadny poriadok. Topky.sk sa dozvedeli, že svoju najlepšiu kamarátku modelku Simonu Krainovú (36), s ktorou vymetala žúry, vymenila za druhú modelku Danielu Peštovú (38)!

Už ju nebaví piť šampanské po nociach a zabávať sa do rána. Topky.sk sa nedávno dozvedeli, že Dara svoj život od narodenia dcérky Laury naozaj zmenila.

Bujaré večierky so svojou kedysi najlepšou kamarátkou Simonou Krainovou s radosťou vymenila za plienky. A vďaka materstvu sa vraj bližšie spoznala s top modelkou Danielou Peštovou .

„Materstvo Dare zmenilo život a nastavilo jej priority úplne inak. Nebaví ju vymetať nočne kluby a riešiť kto, kde, s kým a pritom nasávať jeden pohárik za druhým. Už vyrástla z bujarých večierkov, ktoré kedysi výdatne absolvovala so svojou kamarátkou, modelkou Simonou Krainovou,“ povedal nám zdroj blízky speváčke, ktorý podotkol, že Dara sa už nemôže pozerať na to, ako si jej bývala najlepšia kamarátka humpľuje svoj vzhľad aj zdravie. Ako sa teda zdá, na Krainovú poriadne zanevrela.

V poslednej dobe má Rolins vraj omnoho bližšie k úspešnejšej modelke, svetoznámej Daniele Peštovej, ktorá nedávno svojmu partnerovi, spevákovi Paľovi Haberovi, porodila už svoje tretie dieťa. A práve materstvo ju vraj s Darou dalo dokopy. Topky.sk preto zisťovali, či je to naozaj tak.

„Áno, s Danielou sme si dnes omnoho bližšie ako kedykoľvek predtým. Spojila nás spoločná práca na charitatívnych projektoch kozmetickej firmy a samozrejme deti! Daniela je pre mňa inšpirujúcou ženou, ktorá porodila tri deti a vyzerá skvelo. Určite nechcem ani ja ostať iba pri jednom dieťati a preto je pre mňa Daniela, ktorá zvláda s prehľadom rodinu aj prácu, skvelým príkladom,“ netajila Dara, ktorá sa s Haberovou partnerkou zblížila už počas SuperStar, kde pop diva spolu so spevákom zasadli do porotcovských kresiel.

Rolins sa spolu s ostatnými známymi osobnosťami dnes objaví v centre Bratislavy, kde budú pochodovať ulicami na podporu boja proti rakovine prsníka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu