Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rolins o Bartošovej: Robí si na mne promo!

Iveta Bartošová a Dara ROlins Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová a Dara ROlins

BRATISLAVA – „Prestrelka“ medzi speváčkami pokračuje! Iveta Bartošová (43) a Dara Rolins (36) si poriadne skočili do vlasov! Začalo to tým, že Iveta obvinila Daru, že ako maloletá mala pletky s jej expartnerom. Najnovšie Rolins tvrdí, že si na nej Bartošová robí takýmito vyjadreniami promo.

Pred pár dňami si Iveta Bartošová poriadne pustila ústa na špacír a českým médiám vyrozprávala príhodu z čias, kedy zdieľala spoločnú domácnosť so svojim expartnerom Ladislavom Štaidlom. Išlo o nelichotivú príhodu z mladosti, ktorá sa týkala Dary Rolins. Bartošová vraj videla, ako vychádzal jej vtedajší partner Ladislav Štaidl z izby, kde spala neplnoletá Darinka.

Reakcia na túto príhodu na seba nenechala dlho čakať. Dara, samozrejme, všetko poprela a na margo Ivetiných rečí poskytla topkám vyjadrenie. „Dopočula som sa, že je to vraj pomsta, pretože som ju „vyhodila“ z kresla českej porotkyne SuperStar,“ prezradila Rolins, ktorá sa údajne postarala o to, aby Bartošová nedostala lukratívny flek v tomto televíznom projekte. To však Dara popiera a tvrdí, že na niečo také nemá kompetencie. „Také dlhé prsty naozaj nemám. A pokiaľ ja viem, jej meno v žiadnom jednaní o zostave poroty nikdy nefigurovalo.“

Bartošová na margo týchto slov obrátila list a tvrdila, že medzi ňou a Darinkou je všetko v poriadku. „Ja s Darinkou nemám absolútne žiadny problém,“ skalopevne presviedčala Bartošová.

Ako sa však zdá, slovenská popová diva jej tieto reči nezhltla a načrtla, že Iveta si skôr na jej mene robí promo. „Vyjadrovať sa k jej historkám a dôvodom, prečo vznikli, sa nehodlám. A hovoriť o nejakej vojne medzi nami dvoma je zrejme len jej ďalšia promo aktivita,“ tvrdí Rolins, ktorá o pár mesiacov zasadne do porotcovského kresla v Česko Slovenskej SuperStar.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu