Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vojna Bartošovej a Rolins: Ivetina pretvárka! Dara, zhltneš jej to?

Búrka medzi Rolins a Bartošovou nekončí. Zobraziť galériu (9)
Búrka medzi Rolins a Bartošovou nekončí.

BRATISLAVA – Zbrane zložila len na oko?! Vytancovaná speváčka Iveta Bartošová (43) postupuje v slovnej prestrelke s Darou Rolins (36) vskutku rafinovane. Najnovšie taktizuje tým, že tvrdí, že je medzi nimi všetko v najlepšom poriadku. Skutočnosť je však zrejme celkom iná.

Hviezda českého hudobného neba Iveta Bartošová musela v nedeľu prijať prehru v súboji o kráľovnú tanečného parketu. S nálepkou porazenej však zrejme neplánuje odísť z rozohraného slovného duelu s Darou Rolins. A na dosiahnutie víťazstva volí celkom prekvapivú stratégiu. Zdá sa, že si zaumienila rozohrať divadielko o tom, že je medzi ňou a pop divou všetko v absolútnom poriadku.

Keď sme sa jej totiž krátko po nedeľňajšom vyhadzove z Let´s Dance spýtali na nezhody, tvárila sa, že je všetko v úplnej harmónii. „Ja s Darinkou nemám absolútne žiadny problém,“ skalopevne presviedčala Bartošová. Paradoxné však je, že práve jej meno sa pred pár dňami v českých médiách skloňovalo v súvislosti s tým, ako si zaspomínala na nelichotivú príhodu z mladosti, ktorá sa týkala Dary Rolins. Išlo o to, že vraj Bartošová videla, ako vychádzal jej vtedajší partner Ladislav Štaidl z izby, kde spala neplnoletá Darinka.

Reakcia na túto oprášenú príhodu na seba nenechala dlho čakať. Dara, samozrejme, všetko poprela a na margo Ivetiných jedovatých rečí poskytla topkám vyjadrenie. „Dopočula som sa, že je to vraj pomsta, pretože som ju „vyhodila“ z kresla českej porotkyne SuperStar,“ prezradila Rolins, ktorá sa údajne postarala o to, aby Bartošová nedostala lukratívny flek v tomto televíznom projekte. To však Dara popiera a tvrdí, že na niečo také nemá kompetencie.  

Ako to teda medzi Rolins a Bartošovou je?

Dôkazom toho, že vo vzťahu speváčok naozaj nie je niečo v poriadku, môžu byť aj Darine sarkastické vyjadrenia na Bartošovej adresu. Keď sa totiž celebritná tanečníčka verejne pochválila o kvalitnom sexe s manželom Jiřím Pomejem, Rolins na to zareagovala s riadnou dávkou irónie. „Úprimne sa radujem so zvyškom národa, že Ivetka prežíva s Jirkom svoj prvý orgazmus.“

Tento Darin tón a ostatné jej reakcie teda naznačujú, že v rámci vzájomného vzťahu s Bartošovou nie je všetko s kostolným poriadkom. Iveta sa však zo všetkých síl snaží vzbudiť opačný dojem. „Mám ju rada a poznám ju od jej jedenástich rokov. Vážim si ju, pretože je úžasná hudobníčka a speváčka. Jednoducho je skvelá,“ velebila slovenskú pop divu. Tieto slová však treba brať s rezervou. Ako totiž mala možnosť Bartošová presvedčiť divákov Let´s Dance, nie vždy jej tvrdenia korešpondujú s realitou.

Príkladom môže byť aj to, ako sa počas trvania celej šou líškala do priazne Slovákov. To sa však zmenilo v momente, ako vypadla z tanečného programu. Keď totiž mala možnosť rozlúčiť sa so svojimi priaznivcami v pondelok ráno v markizáckom Teleráne, tak sa ani neunúvala nikomu oznámiť, že nepríde. Jednoducho vysielanie odignorovala a ako jediná spomedzi tancujúcich celebrít neprišla po svojom vypadnutí do Záhorskej Bystrice. Zaujímavé pritom je, že topky.sk boli priamym svedkom toho, ako sa jej manažér  Jiří Pomeje dohadoval s produkciou programu a potvrdil manželkinu účasť v relácii. Ako dôvod neprítomnosti nakoniec Bartošová uviedla, že spolu so svojou polovičkou skrátka zaspali.

Podľa jej najnovších vyjadrení to vyzerá tak, že "zaspí" aj v prípade slovnej prestrelky s Darou Rolins. Po vypadnutí z Let´s Dance by zrejme ďalší debakel musela ešte dlho predýchavať. 

Sledujte TOPKY TV: Bartošová o škriepkach medzi ňou a Rolins.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu