Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Exkluzívne: Sexi Dara Rolins ako nevesta - to by bola svadobná noc!

Dara Rolins v bielom závoji. Zobraziť galériu (9)
Dara Rolins v bielom závoji.

BRATISLAVA – Dráždivá aj v nevinnej bielej! Speváčka Dara Rolins (36) sa kedysi nechala počuť, že ju vo svadobných šatách nikto neuvidí. Topkám sa však ako prvým podarilo získať fotografie, na ktorých má Dara biely závoj. Zmenila svoj postoj k svadbe?

Ešte krajšia bude v bielom závoji... Tak znie úryvok z piesne skupiny Elán. A Dara Rolins je živým dôkazom, že táto veta platí. „O svadbe som nikdy nerozmýšľala. Inštitúcia manželstva si zatiaľ moju dôveru nezískala," povedala kedysi Dara pre české médiá. Svadobný závoj jej však nesmierne pristane. Aj keď má na sebe len odstrihnuté šortky a tielko, srší z nej neuveriteľný sexepíl.

Zistili sme, že snímky vznikli pri príprave súťaže s názvom Som, aká som. Dara týmto projektom sprevádza čitateľky istého mesačníka. Dokonca tam píše aj svoje príbehy. Topky.sk na základe týchto fotografií a faktu, že jej svadobný doplnok naozaj pristane, zisťovali, či predsa len nezmenila názor na vydaj. Keďže je však Dara teraz pracovne vyťažená, na otázku nám odpovedala jej manažérka Eva Skallová. „Fotili ju k téme Láska a ja. Závoj je symbolikou toho, o čom snívajú malé dievčatká, ale Dara názor na svadbu nezmenila. Preto to tielko a šortky," vysvetlila nám. My len konštatujeme, že aj ako takáto netradičná nevesta je Dara ohromne sexi. Jej partnerovi Matějovi Homolovi by svadobnú noc s takouto mladomanželkou zrejme závidel nejeden chlap.

 

Fotografie Dary Rolins v bielom závoji nájdete v našej GALÉRII.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu