Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Polnišová to už nezvláda: Melie z posledného!

Petra Polnišová a Juraj Mokrý. Zobraziť galériu (9)
Petra Polnišová a Juraj Mokrý.

BRATISLAVA – Dnes to vyvrcholí! Bude na parkete kraľovať Petra Polnišová (33) alebo Juraj Mokrý (32)? Podľa slov humoristky to vyzerá tak, že titul získa skôr jej protivník. Ako totiž sama tvrdí, so silami je v koncoch. Je teda s prípadnou prehrou zmierená? Alebo nie?!

S populárnou humoristkou Petrou Polnišovou sa momentálne nedá hovoriť bez toho, aby sa nespomenulo Let’s Dance. Veď sa dostala až do finále! Ako sme sa dozvedeli, s takým úspechom naozaj nerátala. „Veď my sme s Ďurom boli na začiatku také čierne ovce,“ povedala nám.

Na jednej strane sú páry smutné, že finálovým večerom skončí pekné obdobie ich života, na druhej strane to bola celkom náročná etapa. „My už sme takí unavení. Už je naozaj jedno, kto vyhrá,“ tvrdí strhaná Polnišová. Nebolo by jej však predsa len ľúto, že po toľkej námahe by v prípade výhry Juraja Mokrého zostala stáť v kúte a všetci by oslavovali bývalého rosničiaka? „Dopriala by som mu to. Ja nebudem smútiť, nebudem doma plakať do vankúša,“ tvrdí Petra. A nám nezostáva nič iné, len sa nechať prekvapiť, ako to o pár hodín dopadne. Naozaj vyhrá prvý raz v histórii Let’s Dance muž?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu