Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Banášová a Modrovský: Špina, vyhrážky a závisť!

Adela Banášová a Peter Modrovský Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová a Peter Modrovský

BRATISLAVA – Trpký odchod z Let´s Dance! Účasť Adely Banášove (28) a Petra Modrovského (25) v tanečnej šou nebola iba o príjemných zážitkoch. Ako sme sa od dvojice dozvedeli, záver ich účinkovania mal poriadne kyslú príchuť.

Horúci favoriti na zisk tanečného titulu sa museli v nedeľu so šou rozlúčiť. Adela Banášová a Peter Modrovský však zrejme ako jediná dvojica z Let´s Dance odchádzala s nepríjemnými pocitmi. Rozlúčku s reláciou „osladili“ páru neprajníci, ktorí im každým kolom strpčovali účasť v šou.

„Sám som bol z toho zaskočený, koľko ich bolo. Chodili aj rôzne listy. Dokonca aj s výhražným podtónom. Niektorí ľudia majú asi problém s psychikou. Neviem, ako niekoho môže také niečo napadnúť,“ sťažoval sa topkám Modrovský na adresu neprajníkov. Tých mal s Adelou na prekvapenie až príliš veľa. „Ja si takéto veci až tak nepripúšťam. Keďže ma asi nie je málo v médiách, tak to ľudia berú tak, že ´tej už netreba´. To som celkom výrazne cítila od skorého začiatku šou,“ povedala Banášová a Modrovský ju doplnil: „Niekedy to tak zamrzí, keď sa človek snaží urobiť šou a odviesť čo najlepší výkon.... No s úspechom vzniká závisť.“

A práve na základe týchto okolností Banášovú až tak veľmi netrápi odchod z Let´s Dance. „Nemrzí ma to, pretože bude menej takých rečí, že by som nielenže vyhrala Let´s Dance, ale ešte by som išla moderovať aj SuperStar. Myslím si, že mojim koncom v šou si pár ľudí vydýchlo,“ vyznala sa nám z pocitov plavovláska, ktorá však nebude mať na tanečnú reláciu iba negatívne spomienky. „Prežila som obdobie, ktoré bolo úžasné. A dúfam, že z neho aj niečo pretrvá,“ tajnostkársky povedala, pričom mala zrejme na mysli stretávanie sa v súkromí s Petrom Modrovským. Tanečník sa tejto myšlienke nebráni. „Aj keď zriedkavejšie, ale určite budeme v kontakte,“ povedal.

Sledujte TOPKY TV: Banášová a Modrovský o dôvodoch vypadnutia, neprajníkoch a negatívnych skúsenostiach.

Sledujte TOPKY TV: Dvojicu sme vyspovedali tesne po vypadnutí v Let´s Dance. Aké majú spoločné plány do budúcnosti? 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu