Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

"Cicuška" Nicole Scherzinger: Takto dráždi nahým telom vo vani!

Nicole Scherzinger vo videoklipe Hush Hush. Zobraziť galériu (10)
Nicole Scherzinger vo videoklipe Hush Hush.

LONDÝN - Líderka dievčenskej skupiny Pussycat Dolls sa v novom videoklipe odviazala ako nikdy predtým. Nicole Scherzinger (30) totiž odhodila všetky zábrany a v Evinom rúchu natočila šteklivé scény v kúpeľni - s lesklou pokožkou ako z erotických fantázií!

Doteraz najodvážnejšie hudobné video formácie Pussycat Dolls v plnej kráse odhalilo, čo všetko možno pretekárskemu esu Formuly 1, Lewisovi Hamiltonovi, naozaj závidieť. V novom videoklipe k singlu Hush Hush; Hush Hush si totiž jeho atraktívna polovička pospevuje úplne nahá vo vani s bohatou penou a podráždená nepríjemným rozchodom sa umýva s mobilom v ruke.

Skutočná šou však začína v momente, keď speváčka vylezie z horúceho kúpeľa a s vlhkou pokožkou pomalými pohybmi odkráča k dverám. Tvorcovia klipu boli takí vynaliezaví, že sa pohrali s názvom dievčenskej skupiny a pozadie príbehu zasadili do domčeka pre bábiky. Oproti predchádzajúcej tvorbe si však kamera tentoraz zobrala na mušku výlučne Nicole, ktorá má v každej miestnosti iný kostým.

V poslednom období si táto úspešná hudobná formácia prechádza častými hádkami, pretože sexi tmavovláska si chce vydupať zmenu názvu na The Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger. Tieto snahy len potvrdzujú dohady o tom, že Nicole v skutočnosti plánuje dievčatá opustiť a vydať sa cestou sólovej kariéry. Tú by mal odštartovať dlho odkladaný album s jednoduchým názvom My Name Is Nicole.

Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu