Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexi Cifrová: Zväčšené silikóny si poriadne hýčka! Natiera ich čokoládou!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (3)
Eva Cifrová

BRATISLAVA – Na svoje prsia nedá dopustiť! Dokonca si ich nedávno dala zväčšiť! Reč je o playmate Eve Cifrovej (26), ktorá si svoje telo poriadne rozmaznáva.

Playmate Eva Cifrová sa netají tým, že si dala svoje prsia vylepšiť. A nie len raz! Pred pár mesiacmi si ich totiž nechala opäť zväčšiť. A to na číslo štyri. „Áno, začiatkom tohto roka. Už však presne neviem, kedy to bolo. Najlepšie je si to dať upraviť v zime,“ netajila kráska a pokračovala: „Bol to môj nápad. Teraz som aj schudla päť kíl, tak tie prsia vyzerajú ešte väčšie.“ Fakt, že je na svoje vnady patrične hrdá, dokazuje aj ich verejným vystavovaním.

V jojkárskej relácii Črepiny s hviezdičkou dokonca ukázala, ako si svoje silikóny rozmaznáva. Nechala si ich ponatierať čokoládou. „Takéto hýčkanie som zažila prvýkrát. Je pravda, že sa o svoje telo starám a chodím na rôzne masáže a procedúry, no nie každý týždeň,“ priznala Cifrová, ktorá sa vraj nedávno po piatich rokoch rozišla so svojím priateľom - nitrianskym podnikateľom. „Nechcem o tom nič hovoriť,“ odmietla komentovať rozchod Eva, ktorá ho však nepoprela.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu