Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ashley Olsen: Trčiace rebrá a plochý hrudník - toto má byť sexi?

Ashley Olsen Zobraziť galériu (6)
Ashley Olsen

LOS ANGELES – K odvážnemu kroku sa odhodlala jedna z najznámejších dvojičiek Hollywoodu. Na rozdiel od pútania pozornosti kontroverzným oblečením v štýle jej sestry, vsadila Ashley (22) na svoju ženskú zvodnosť. Či však odhalila práve tie správne ženské krivky, je už trošku otázne.

Mladá herečka ukázala svoju figúru v sérii záberov pre magazín V Man. Nečakajte dráždivé pózy s vystaveným výstrihom. Na čiernobielych fotkách prekvapí pôvodne blonďavá Ashley akurát čiernou farbou vlasov a vytŕčajúcimi rebrami. Anorexiou si vraj prešla len Mary-Kate, no jej dvojča od toho tiež nemá veľmi ďaleko.

Ashley sa na rozdiel od svojej sestry s pretrvávajúcimi hereckými ambíciami zamerala viac na svet módy. Napriek tomu, že sa každá vybrala inou cestou, sú vraj v neustálom kontakte. Nebyť spolu dlhší čas im nerobí dobre.

Ashley o spoločnom vzťahu s Mary-Kate prezrádza: „Stále spolu trávime až nechutne veľa času. Sme sestry, máme sa radi a zbožňujeme tráviť čas jedna s druhou,“ a nadšene dodáva: „Niekedy sa nevídame cez víkendy, pretože každá ide pozrieť svojich priateľov. Ale vždy o tej druhej vieme, kde sa presne nachádza.“

Ashley Olsen: Trčiace rebrá
Zobraziť galériu (6)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu