Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Flašíkova tanečnica Kadnárová: Musí spĺňať jeho nevšedné požiadavky!

Silvia Kadnárová, Fedor Flašík Zobraziť galériu (8)
Silvia Kadnárová, Fedor Flašík (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Sú výnimkou! Silvia Kadnárová (25) svojmu tanečnému partnerovi Fedorovi Flašíkovi (51) vyká, hoci všetky ostatné páry v Let’s Dance 3 si tykajú. My sme zistili, že za všetkým je práve mediálny mág. Ako to berie Silvia?

Topky.sk si v poslednom vydaní šou Let’s Dance všimli, že tanečnica Silvia Kadnárová oslovuje svojho partnera Fedora Flašíka slovíčkom „vy“. Zaujímavé je to najmä preto, že všetky ostatné páry si tykajú, dokonca Denisa Halická hovorí s hokejovou legendou Vincom Lukáčom ako s kamarátom.

Prečo teda Kadnárová svojmu tanečnému partnerovi vyká? „Pán Flašík rešpektuje ženy a chcel to tak. Proste si myslí, že to patrí k spoločenskému tancu,“ prezradila nám Silvia. Dozvedeli sme sa, že dokonca mala spočiatku z formálneho oslovovania obavy. Tanečný pár by totiž nemal mať od seba odstup, veď mnoho tancov je na hranici intimity, ktorú musia partneri dôveryhodne stvárniť. „Áno, tanečníci by mali mať uvoľnený vzťah, a to tam našťastie je aj v našom prípade,“ povedala nám Kadnárová.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu