Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

"Kauza" opitý Židek: Markíza ho nepozvala! Vieme, kto ho na šou dostal!

Rado Židek podaroval bývalej tanečnej partnerke dolámaný tulipán. Zobraziť galériu (12)
Rado Židek podaroval bývalej tanečnej partnerke dolámaný tulipán.

BRATISLAVA – V nedeľnom kole tanečnej súťaže spôsobil snoubordista Rado Židek (27) škandál. Jeho správanie dokonca kritizovala aj televízia Markíza. Topky.sk zisťovali, kto „veselého“ športovca na prenos pozval a či sa za jeho správanie nehanbí.

Popíjal šampanské a podľa viacerých svedkov hodil na parket obhryzenú hrušku! Takto sa choval Rado Židek počas tretieho kola Let’s Dance. „Správanie pána Žideka na prenose považujeme za nevhodné, ale ako diváka ho nemôžeme sankcionovať,“ povedala topkám hovorkyňa TV Markíza Oľga Dúbravská.

Hoci je snoubordista tiež bývalým tanečníkom z druhého vydania šou, na prenos ho nezavolali „markizáci“. Oslovili sme preto jeho bývalú tanečnú partnerku Silviu Kadnárovú. „Áno, ja som ho pozvala,“ dozvedeli sme sa od nej. Samozrejme, chceli sme vedieť aj to, čo si myslí o Židekovom správaní v hľadisku.

„Mne na tom neprišlo nič čudné. Bol síce trochu pripitý, ale správal sa tak, ako vždy. On sa rád zabáva a vždy je veselý. Ja som na tom naozaj nevidela nič zlé,“ obraňovala svojho kamaráta. Zo Silviinej odpovede vyplýva, že určite sa nebude snažiť obmedziť prístup Rada Žideka na prenosy. „Samozrejme, že sme sa rozprávali, že ešte niekedy príde,“ potvrdila nám naše domnienky. Uvidíme teda, či sa Židek bude nabudúce správať primeranejšie, alebo vyrobí ďalší škandál.

"Kauza" Židek na Let´s Dance:

VIDEO Rozhovor s opitým Židekom: Toto Markízu poriadne rozzúrilo!
VIDEO Hanba: Opitý Židek dal Kadnárovej dolámané kvety! S chľastom v ruke!
VIDEO Židekov opijáš na Let's Dance: Urážky a hádzanie ohryzku z hrušky!

 

 

Sledujte TopkyTV: Takto sa správal Rado Židek počas Let’s Dance.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu