Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Rozhovor s opitým Židekom: Toto Markízu poriadne rozzúrilo!

Rado Židek s vyloženou nohou na stoličke a pohárikom v ruke. Zobraziť galériu (9)
Rado Židek s vyloženou nohou na stoličke a pohárikom v ruke.

BRATISLAVA – Hádzanie ohryzku z hrušky a urážky! Toto je len zlomok toho, čo spôsobil Rado Židek (27) svojou účasťou v treťom živom vysielaní Let's Dance. Správanie alkoholom posilneného snoubordistu spôsobilo veľký škandál a Markíza poriadne penila!

Čo si nepamätám, to sa nestalo! Práve týmto heslom sa riadil Rado Židek potom, čo ho topky.sk vyspovedali bezprostredne po skončení tretieho vysielania Let's Dance. To sa vďaka nemu nieslo v znamení vyčíňania, ktoré v priamom prenose takýchto okázalých programov dosiaľ nemalo obdobu.

Po hádzaní tulipánov či ohryzku z hrušky nasledovali uštipačné poznámky a jedna sa ušla aj porotcovi Jánovi Ďurovčíkovi. „Sám si ťažkopádny,“ skríkol Židek na známeho choreografa, ktorý tanec Petry Polnišovej nekomentoval práve najlichotivejšie. Po skončení vysielania sme sa vybrali za športovcom a spýtali sa na dôvod jeho reakcie.

„To som asi nebol ja,“ prekvapivo zapieral Rado. „Tu je strašne veľa ľudí v tej sále, podľa mňa cez tisíc, možno aj viac. Každý môže niečo povedať,“ vykrúcal sa ďalej, pričom sa ani náznakom nesnažil stáť si za svojím názorom z priameho prenosu.

Keďže jeho nevhodná prezentácia značne ohrozila nablýskanú šou, spýtali sme sa, aké dôsledky voči nemu vyvodí televízia. „Správanie pána Žideka na prenose Let's Dance považujeme za nevhodné, ale ako diváka ho nemôžeme sankcionovať,“ povedala topkám hovorkyňa TV Markíza Oľga Dúbravská.

„Dúfame, že takúto formu prezentácie, ktorá je v rozpore so slušným správaním, už na live prenosoch Let's Dance nebudeme musieť komentovať alebo riešiť,“ zdôraznili v Záhorskej Bystrici.

Oveľa športovejšie bral Židekovo správanie samotný Ďurovčík. „Beriem to úplne v pohode a v podstate mal pravdu, pretože už nevládzem a som ťažkopádny, tak som prestal tancovať,“ priznal Jano.

Vyzerá to tak, že napriek všetkému nebude o Židekovu prítomnosť v ďalších kolách Let's Dance núdza. „Som sa celkom dobre zabavil, lebo sa mi to páčilo. A asi možno prídem aj nabudúce,“ prezradil topkám po skončení šou. Či mu to však televízia Markíza povolí, je otázne.



Sledujte TOPKY TV: Radovi Židekovi sa pri niektorých odpovediach v rozhovore plietol jazyk

 
Sledujte TOPKY TV: Rado Židek chcel dať Silvii Kadnárovej dolámané kvety. Márne.
 
 
 
 
Sledujte TOPKY TV: Rado Židek ťahá jeden pohárik za druhým.
 

 
 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu