Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Eva Cifrová má novú lásku

BRATISLAVA - Každý z nás má nejakú skrytú posadnutosť. Eva Cifrová sa tou svojou už netají a priznala sa, že jej vášňou je už dlho koža.

„Mám niekoľko párov krásnych kožených čižiem, doplnkov či búnd a myslím si, že pocit, aký mám, keď ich nosím, je na nezaplatenie. Kedykoľvek si ich oblečiem, či skombinujem, cítim sa veľmi atraktívne a sexi,” hovorí Eva.

„Našťastie sa práve koža vracia znova do módy a niekoľko skvelých kúskov má aj môj priateľ. Práve kožená bunda je pre mňa stelesnením mužnosti, nielen preto, že je veľmi príjemná na dotyk, ale má aj jemnú, nevtieravú vôňu, ktorá je veľmi zvodná. Dobrá vôňa je základom a aj preto mu často hovorím: „Obleč sa do kože!”

Vôňa kože navodzuje túžbu


Súčasťou nášho každodenného života sú rôzne vône. Tie príjemné na nás majú často pozitívny vplyv, kým tie nepríjemné vyvolávajú negatívne reakcie. Vône sú neuveriteľne evokujúce. Prírodné, ako napríklad tráva, dážď, či koža v nás dokážu navodiť pozitívne pocity. A najpreferovanejšie parfumy sú práve také, ktoré sa spájajú s prírodnými vôňami.

V starovekom Egypte sa rôzne esencie používali pri pohreboch či náboženských rituáloch, kým v stredoveku sa všeobecne verilo, že príjemná vôňa súvisí so silou dezinfekčných prostriedkov. Takmer extatické opojenie charakterizuje dobu klasicizmu. Ľudia boli rôznymi prípravami tak posadnutý, že často dávali prednosť ich nadmernému používaniu aj pred sprchou. Priority a zvyky sa síce odvtedy veľmi výrazne zmenili, ale stále máme na výber z nepreberného množstva produktov.

Koža svojím vplyvom na naše vizuálne a čuchové zmysly najčastejšie navodzuje predstavy o elegancii, prirozdenosti, sile a mužnosti. Preto nie je žiadnou zvláštonosťou fakt, že si množstvo ľudí oblieka kožené kúsky nielen preto, aby kráčali s módnymi trendami, ale aj kvôli veľmi príjemnej vôni tohto materiálu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu