Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Adela Banášová: Sexi zadok ukáže za 830 000 eur!

Adela Banášová vo výklade. Zobraziť galériu (11)
Adela Banášová vo výklade.

BRATISLAVA – Adela Banášová (28) včera plnila stávku pre Hodinu deťom. Keďže vo výklade obchodného domu sedela, topky.sk ju chceli „donútiť“ pózovať. Alebo aspoň ukázať svoj sexi zadok aj tým, čo ju nevideli počas tréningu na Let’s Dance. Dostali sem veľmi zaujímavú odpoveď.

Bolo to celé o peniazoch! Kvôli deťom, ktoré to potrebujú, Adela Banášová plnila stávku a posadila sa len v plavkách do výkladu v Pezinku. Nechýbali tam ani pokladničky, do ktorých mohli ľudia vhodiť ďalšie peniaze určené pre dobrú vec.

Topky.sk zistili, ako by Adela vedela vyzbierať ešte oveľa viac! Keďže Adela nie je figurína, chceli sme, aby svoj „pobyt“ vo výklade spestrila nejakým pózovaním. Vo výške svojej hlavy však narazila na problém. „No, je tu taký reklamný banner a ja chcem aj niečo vidieť,“ odmietla túto alternatívu.

Topky.sk však prišli s ďalším návrhom – čo tak vystrčiť na okoloidúcich svoj sexi zadok, ktorý už ukázala aj počas tréningu na tanečnú súťaž?! „Keď dáte ďalších dvadsaťpäť miliónov (cca 830 000 eur), tak vypučím zadok. Ale ja už naozaj len za peniaze,“ povedala nám moderátorka s podnikateľským duchom.

 

Sledujte TOPKY TV: Adela Banášová o pózovaní vo výklade.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu