Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

SÚŤAŽ! Urobte zo svojho psa "celebritu" a zatieňte miláčikov našich známych tvárí!

Elena Vacvalová, Adela Nora Mojsejová a Adela Banášová so svojimi psíkmi. Zobraziť galériu (4)
Elena Vacvalová, Adela Nora Mojsejová a Adela Banášová so svojimi psíkmi.

BRATISLAVA – Psíkov slovenského šoubiznisu netreba nejak zvlášť predstavovať. Známi sú už dosť. Teraz však aj vy máte možnosť zviditeľniť svojho štvornohého miláčika! Topky.sk pre vás totiž prichystali súťaž o Naj psa 2009.

Najnovšie máte však aj vy – naši čitatelia – možnosť zviditeľniť svojho Psíka. A dokonca si na tom aj prilepšiť! Vyhlasujeme totiž jarné pátranie po Naj psovi 2009. Súťaž je určená pre všetkých psíkov, ktorých majitelia pokladajú za výnimočných a krásnych, alebo ich jednoducho ľúbia takých, akí sú.

Počínajúc dnešným dňom až do 8. mája, môžu používatelia posielať fotografie svojich psích miláčikov na stránku www.najpes.sk. Prihlásiť je možné ktoréhokoľvek psíka, a to do kategórií „Najkrajší pes“, „Najkrajšie šteňa“, „Najlepšie oblečený pes“, či „Najkrajšia dvojica“.

Fotografiami sa bude súťažiť o priazeň hlasujúcich užívateľov, ktorých úlohou bude vybrať najsympatickejšieho psíka v každej z uvedených kategórií. Súťažou zistíme, aké psíky sa vlastne hlasujúcim používateľom páčia a zároveň potešíme všetkých, ktorí svojich domácich maznáčikov majú radi.

Slovenské známe tváre a ich psíci

SÚŤAŽ! Urobte zo svojho
Zobraziť galériu (4)
K niektorým osobnostiam nášho šoubiznisu neodmysliteľne patrí štvornohý miláčik. Medzi známu „psíčkarku“ patrí napríklad Elena Vacvalová, ktorej robí štrnásť rokov radosť sučka weimarského stavača Ema. Dokonca ju zvykne občas vyvetrať aj na spoločenskej akcii.
SÚŤAŽ! Urobte zo svojho
Zobraziť galériu (4)
Aj Adela Banášová je známa tým, že svojho psíka berie všade tam, kam sa pohne. Miláčik Mini jej robí spoločnosť na tréningoch do Let´s Dance a aj počas ranných vysielaní v rádiu. Dokonca s ním dorazila aj na septembrový online rozhovor do Topiek.
SÚŤAŽ! Urobte zo svojho
Zobraziť galériu (4)
Svojho chlpáča má aj Nora Mojsejová. Psíka Rinna Poirotta Mojseja pekne rozmaznáva. Kupuje mu drahé oblečenie a každých pár mesiacov mu obmieňa šatník. Luxus, akým obklopuje seba, zahŕňa aj prítulného Rinna. O podnikateľke z Pereša sa v súvislosti s láskou k štvornohému miláčikovi dokonca povráva, že zvykla svojho staršieho psa Kusaja kŕmiť lososom marinovaným v dvanásťročnej whisky. 
 
Medzi ďalšie známe tváre, ktoré si nevedia predstaviť domácnosť bez najlepšieho priateľa človeka, patria napríklad aj speváčka Martina Šindlerová, šéfka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová, milionár Fedor Flašík, moderátor Oliver Andrášy, Ivana Christová, Zdenka Predná, Zdena Studenková, Šarkan a iní.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu