Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Miss Universe: Exotická Jasmína o krok bližšie k titulu! Robí si zálusk na najdrahšiu korunku!

Jasmína Alagičová a najdrahšia korunka v histórii súťaže. Zobraziť galériu (16)
Jasmína Alagičová a najdrahšia korunka v histórii súťaže.

BRATISLAVA – Máme prvú víťazku! Vo štvrtok sa v rámci súťaže Miss Universe udelil prvý titul. Novinári za najkrajšie dievča z finálovej dvanástky označili Jasmínu Alagičovú (20) z Bratislavy.

Zabodovala miešanka! Jasmína Alagičová má otca z Bosny a jej matka má maďarské korene. Samotná Jasmína sa narodila v Stuttgarte. „Ale som Slovenka,“ ubezpečila nás kráska, ktorú na konkurz vzala kamarátka. Oplatilo sa! Jasmína sa včera stala Miss Media 2009. „Je to úžasný pocit. Dúfala som v to, ale čakať, že sa tak naozaj stane, by som si netrúfla,“ povedala nám po oznámení výsledkov.

Po tomto tromfe môže byť finalistka číslo 10 oveľa pokojnejšia ako jej konkurentky. Tri dni pred finále si overila, že jej zaujímavý výzor na ľudí naozaj pôsobí príjemne. „Tá viera je teraz silnejšia,“ odpovedala nám Jasmína na otázku, či si v nedeľnom finále trúfa vyhrať. A novozvolená Miss Universe dostane naozaj exkluzívnu korunku! Zdobí ju sto päťdesiat briliantov a štyri topásy. Pri cene 2 milióny 150 tisíc českých korún (78 948, 33 eur) si zrejme bude musieť víťazka najať aj ochranku.

Sledujte TOPKY TV: Jasmína Alagičová o zisku titulu Miss Médiá + pohľad na najdrahšiu korunku v histórii súťaže. 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu