Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mokrého pokušenie: Zvedie ho toto telo?!

Juraj Mokrý s Katarínou Štumpfovou Zobraziť galériu (5)
Juraj Mokrý s Katarínou Štumpfovou

BRATISLAVA – Podľahne jej? Zabávač a partner Diany Mórovej (39), Juraj Mokrý (31), to bude mať v Let´ s Dance poriadne pikantné. Na tanečnom parkete to totiž roztočí so zvodnou Katarínou Štumpfovou (23). A práve jej šarm v minulosti očaril viacerých mužov zo šoubiznisu...

Slovensko od apríla roztancuje aj markizácky humorista Juraj Mokrý. V tretej sérii Let´ s Dance predvedie tanečné kreácie spoločne so sexi partnerkou Katarínou Štumpfovou, ktorú sme už mohli vidieť v druhom pokračovaní šou po boku Jozefa Vajdu. Tento herec však nebol jediným mužom nášho šoubiznisu, s ktorým sa spájalo meno Kataríny Štumpfovej.  V minulosti s ňou vraj prežil menší románik Michal Hudák. 

Dôkazom ich údajnej romance sú aj fotografie, na ktorých krásku prichytili pri tom, ako vychádza z bytu známeho moderátora. V tomto smere sa natíska otázka, ako to dopadne s ňou a Mokrým. Hovorí sa totiž, že tanec je jedným z najkrajších druhov komunikácie a povestné iskry pri ňom len tak lietajú.

Kultového rosničiaka sme sa preto opýtali, čo hovorí na svoju tanečnú kolegyňu. „Je to prvá liga,“ priznal topkám sympatie Mokrý. Zároveň nám prezradil, že tréningy mu dávajú poriadne zabrať. Dokonca už vyhľadal pomoc odborníka. „Navštevujem ortopedickú kliniku dva až trikrát týždenne,“ presviedčal nás s humorom sebe vlastným Ďuro.

Ten sa na nedávnej recepcii po odovzdávaní cien OTO 2008 staral o svoju polovičku Dianu príkladne a počas večera z nej nespustil oči. Ich vzťah však čaká pomerne ťažká skúška. Nechajme sa teda prekvapiť, čo s Mokrým spraví pár týždňov „trsania“ so Štumpfovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu